Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny indehaver af pizzeria i Nørre Nissum

Abdullah Sayed Ahmad kom til Danmark fra Syrien for seks år siden. Han vil gerne være selvstændig og har derfor overtaget pizzeriaet på torvet i Nørre Nissum Seminarieby. Foto: Allan Damgaard
27-årige Abdullah Sayed Ahmad fra Holstebro har overtaget pizzeriaet i Nørre Nissum. Han åbner spisestedet mandag den 16. november.
Annonce

Nørre Nissum: Der er kommet en ny ejer af pizzeriaet på torvet i Nørre Nissum Seminarieby.

Det er 27-årige Abdullah Sayed Ahmad fra Holstebro, der har overtaget pizzeriaet efter Kamal Aljesani, der har drevet det siden 2012.

Spisestedet kommer i den forbindelse til at skifte navn til Nørre Nissum Pizzeria - det har indtil nu heddet 123 Pizza & Grillbar.

- Jeg så, at pizzeriaet var sat til salg, og da jeg godt kunne tænke mig at få mit eget spisested, valgte jeg at slå til, siger Abdullah Sayed Ahmad, der kom til Danmark fra Syrien for seks år siden.

Det meste af tiden i Danmark har han boet i Holstebro, og han taler et udmærket dansk, selv om han endnu ikke føler, at han har et tilstrækkeligt stort ordforråd.

Han har en smule forhåndskendskab til Nørre Nissum.

- Jeg har en ven, der har gået i skole i Nørre Nissum, og jeg har besøgt ham, mens han boede i Nørre Nissum. Desuden har jeg selv besøgt seminariet i Nørre Nissum, fordi jeg overvejede at læse til lærer. Desuden ved jeg, at der er mange skoler i Nørre Nissum, og det er en fordel for et pizzeria, siger Abdullah Sayed Ahmad.

Annonce

Har hentet erfaring

Han har arbejdet på restaurant de seneste fem år - både som tjener og i køkkenet - og herfra har han hentet den erfaring, som han nu vil gøre brug af.

- Jeg har blandt andet arbejdet på Cooks i Holstebro, siger Abdullah Sayed Ahmad, der også har arbejdet på møbelvirksomheden Fumac i Vinderup.

Han har overvejet at uddanne sig til kok, men den idé er han sprunget fra.

- Det ville blive for hårdt for mig at tage sådan en uddannelse. Nu begynder jeg i stedet for mig selv, og det er jeg spændt på at komme i gang med, siger Abdullah Sayed Ahmad.

Han lejer sig ind i pizzeriaet, der i øjeblikket er ved at blive frisket op til nye lejer.

Annonce

Udvider menukortet

- Jeg åbner mandag den 16. november, og i begyndelsen vil der være rabat på pizzaerne, siger den nye indehaver, der også udvider menukortet til at omfatte steaks.

Til gengæld vil antallet af forskellige pizzaer blive indskrænket en smule. Men der vil fortsat være burgere og andet grillmad på menuen.

Der er åbent alle ugens syv dage med længere åbent fredag, lørdag og søndag.

- I begyndelsen vil jeg selv være her alle dage, og så må vi se, om jeg får behov for assistance, siger Abdullah Sayed Ahmad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce