Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny medarbejder stoppede efter få dage - her er den nye trio i Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme

Medarbejderne i Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme er set fra venstre: Eventkoordinatorelev Tabita Sørensen, eventkoordinator Rasmus Kastrup Brorly og turist- og handelschef Mai Lindgaard. De skal tage sig af både praktiske og strategiske opgaver inden for den lokale handel og turisme. Foto: Allan Damgaard
Med sammenlægningen af handel og turisme i Lemvig Kommune skulle antallet af medarbejdere i Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme samtidig vokse til tre. Med ansættelsen af Rasmus Kastrup Brorly som eventkoordinator er trioen nu på plads.

Lemvig-Thyborøn: Sammenlægningen af handlen og turismen i Lemvig Kommune tidligere på året til Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme betød samtidig en opgradering af medarbejderstaben, så turist- og handelschef Mai Lindgaard ikke skulle være den eneste medarbejder i foretagendet.

Der skal derimod være tre medarbejdere til at arbejde med handel og turisme i Lemvig Kommune, og med ansættelsen af 30-årige Rasmus Kastrup Brorly som eventkoordinator er trioen nu på plads.

Det så den egentlig også ud til at være allerede 1. juli, hvor der blev ansat en eventkoordinator. Men vedkommende sprang fra allerede efter få dage, da bopæl i Aarhus og job i Lemvig ikke kunne kombineres.

Annonce

Så vendte Mai Lindgaard tilbage til bunken med ansøgere til stillingen, og her snuppede hun ansøgningen fra Rasmus Kastrup Brorly, som hun også i første omgang havde lagt mærke til, men hvor valget alligevel til sidst var faldet på en anden.

- Det er dejligt, at vi nu er tre medarbejdere, så vi kan løfte den opgave, der forventes af os. Nu skal vi f.eks. også tage os af handel og turisme på et mere overordnet plan, og det er vigtigt at understrege, at vi arbejder for hele kommunen og ikke kun de to hovedbyer rent handels- og turistmæssigt i form af Lemvig og Thyborøn, siger turist- og handelschef Mai Lindgaard.

Den sidste i trioen er eventkoordinatorelev Tabita Sørensen, der blev ansat i begyndelsen af året.

Havde eget eventbureau

Rasmus Kastrup Brorly er opvokset på en nedlagt landbrugsejendom på Horsensegnen. På en gård, der har været i slægtens eje i cirka 100 år. Han har en kandidat i oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet, og under uddannelsen havde han sit eget eventbureau.

- I stedet for at have et studiejob var vi nogle stykker, der lavede et eventbureau og arrangerede koncerter og festivaler. På den måde lærte vi en del om både iværksætteri og events, siger Rasmus Kastrup Brorly, der blev uddannet i 2017.

Efterfølgende har han blandt andet undervist på de iværksætter-kurser, som universitetsstuderende i Aalborg og København har haft mulighed for at vælge.

- Jeg skrev speciale om byudvikling med blandt andet fokus på udviklingen af Gellerupparken i Aarhus. Byudvikling fascinerer mig - det gælder f.eks. den forvandling, som Klitmøller har gennemgået, siger Rasmus Kastrup Brorly, der ser frem til at arbejde videre med udvikling, der er i gang i Lemvig Kommune - både på turist- og handelsområdet.

Han er flyttet til Lemvig, hvor han midlertidigt bor i en af de ungdomsboliger, der ligger ved Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Annonce

Savnede naturen

- Så har jeg lidt tid til at finde ud af, hvor jeg vil bo - om det skal være i Lemvig by eller et andet sted i kommunen. Jeg har boet i både Aarhus og København, men jeg savnede noget natur, som der heldigvis er meget af her på egnen, og som jeg kender fra min opvækst, siger Rasmus Kastrup Brorly, der ikke kendte noget til Lemvig på forhånd.

Jeg har allerede mødt en masse mennesker via jobbet.

Rasmus Kastrup Brorly, eventkoordinator i Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme

Han har planer om at tilslutte sig det lokale tilflytternetværk og melde sig ind i Lemvig Roklub - sidstnævnte både for at ro og vinterbade.

- Jeg har allerede mødt en masse mennesker via jobbet. Jeg kan godt lide at komme ud og tale med folk. Det er en god vekselvirkning at arbejde ved computeren og være ude i marken, siger Rasmus Kastrup Brorly, der blandt andet arbejder med den julegave-portal, som Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme lancerer her i efteråret.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fond uddelte 400.000 kroner - stort beløb gik til nyt klokkespil i Harboøre Kirke

Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Halvdelen af holdet fejrede 60-året for deres konfirmation

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

KFUK – spejderne i Lemvig fylder 100 år

Lokalavisen Lemvig

Bio-Huset mangler frivillige: Antallet skal op på 70

Lokalavisen Lemvig

Fire ruter til FDF-banko

Lokalavisen Lemvig

20 foreninger deltager i indvielsen af De Frivilliges Hus

Lokalavisen Lemvig

Lars har været i sporten i 40 år: Karate er blevet en livsstil for mig

Lokalavisen Lemvig

Mange gæster til åbent hus på Klimatorium

Lokalavisen Lemvig

Hvor meget er et tabt menneskeliv værd

Lokalavisen Lemvig

To skoler arbejdede med verdensmål i temauge

Lokalavisen Lemvig

Det er ikke uden grund hun er småstresset: Tre koncerter på tre dage i 18b

Lokalavisen Lemvig

Sejlerne har fundet til Lemvig - aldrig er der registreret så mange besøgende i kommunens tre havne

Lokalavisen Lemvig

Direktøren viser rundt på Thyborøn Havn

Lokalavisen Lemvig

Marineudstillingen i Lemvig trækker gæster langvejs fra: Besøgende fra 68 forskellige postnumre

Lokalavisen Lemvig

Konkurs og fjernvarmerør sendte Kenneth til Lemvig som holdleder

Lokalavisen Lemvig

Brug tiden sammen i familien - blev en af Lemvig Biblioteks "læsefamilier"

Lokalavisen Lemvig

Corona-forholdsregel var medvirkende til stor succes for Krabbefestival - vi spærrer Havnegade igen

Lokalavisen Lemvig

Naturens Dag med svampejagt og en flot dal-tur

Lokalavisen Lemvig

Fotokonkurrence for børn: Kommunens sødeste kæledyr skal findes

Lokalavisen Lemvig

Litteraturkreds klar med ny sæson: Fem bøger af forfattere omkring Limfjorden

Lokalavisen Lemvig

SHS Byg overtager byggefirma på Thyholm

Lokalavisen Lemvig

Indehaveren af Restaurant Bølgen i Thyborøn: Hvis der kom en bus med 15 personer, så ansatte jeg dem på stedet...

Lokalavisen Lemvig

Sophie Byskov er særdeles godt tilfreds med sin første sommersæson i Mallemukken

Annonce