Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny valuta i Lemvig

Der indføres fredag og lørdag en ny valuta i Lemvig i forbindelse med krabbefestivalen - krabbekroner er navnet. Arkivfoto

I forbindelse med krabbefestivalen indføres der særlige krabbe-coins eller krabbekroner, som man med fordel kan bruge i byens butikker og de opstillede telte i den kommende weekend

Annonce

LEMVIG: Til dette års krabbefestival har styregruppen bag festivalen besluttet sig for at indføre Krabbefestivalens helt egen valuta: Krabbekroner. Tusindevis af mønter har været i trykken og er klar til at florere blandt de besøgende på krabbefestivalen 2018.

Der er derfor også lavet to krabbebanker - en er placeret ved siden af jordbærboden på havnen og den anden er placeret ved Street Food-teltet. I krabbebankerne kan man købe krabbekroner. Man køber 1 krabbekrone for 25 kr., eller man kan købe for 100 kr. og få 5 krabbekroner. Krabbebankerne har åbnet fra fredag kl. 9.30 til 21.00 og lørdag kl. 9.30-16.00. Man kan anvende kontanter og mobilepay. Hvis man kun har kort, henvises der til byens bankautomater for at hæve kontakter.Man kan ikke veksle fra krabbekroner til danske kroner, og det vil sige, at de kan ikke returneres.

Annonce

Hvad bruger man krabbekronerne til?

Man kan få fat i de krabbe-gode tilbud, som findes i byens krabbebutikker.

Street Food-teltet er fyldt med lækre retter fra lokale udbydere: Krabbebisque, krabberuller, Pulled Beef sandwich, ribbensandwich, kagetapas - hver portion koster kun 2 krabbekroner. Der er noget for enhver smag. I Street Food-teltet er der selvfølgelig også mulighed for at købe drikkevarer - der serveres både krabbeøl og krabbevin, og selvfølgelig sodavand og vand.

Nogle butikker byder ind med lod, der kan købes for 1 krabbekrone for at deltage i fine konkurrencer, andre har gode tilbud som man ikke kan leve uden - blandt andet cremer og strømper. Måske man har lyst til at spille med i dette års krabbebingo, som afholdes af Lemvig Ungdomsgård. En plade til et spil koster 1 krabbekrone.

Eller man har lyst at få lidt krabbefri? Så kan man købe en omgang massage hos Lemvig Fysioterapi - 1 krabbekrone for 10 minutter.

Man kan finde krabbetilbuddene i eventavisen, som du også finder midt i denne udgave af Lokalavisen. Og når man køber krabbekroner, så får man en oversigt med over i hvilke butikker, man finder de gode krabbetilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce