Annonce
Lokalavisen Lemvig

Nyrenoveret Sport 24-butik med outlet-butik i gågaden

Michael Larsen (tv) og Henrik Sig Jensen slog fredag den 4. maj dørene op til en total nyrenoveret Sport 24-butik. Renoveringen blev lidt mere omfattende, end de havde forventet. Foto: Allan Damgaard

Der blev arbejdet på højtryk med at gøre den nye Sport 24-butik i Lemvig klar til åbningen fredag den 4. maj. Indehaverne, Henrik Sig Jensen og Michael Larsen, glædede sig til at byde inden for i en total nyrenoveret butik, og samtidig åbner de en outlet-butik i den tidligere Olga-butik i gågaden.

Annonce

Lemvig: På grund af tidlig deadline på ugens Lokalavisen er denne artikel allerede skrevet onsdag den 2. maj, og her var der stor travlhed i den tidligere Intersport-butik i gågaden i Lemvig.

12-15 håndværkere og medarbejdere i sportsbutikken arbejdede ihærdigt på at forvandle butikken til en spritny Sport 24-butik, der åbnede fredag den 4. maj til Open by Night i Lemvigs handelsliv.

- Vi skal nok blive klar, selv om det unægteligt ser lidt kaotisk ud i øjeblikket, sagde Henrik Sig Jensen, der ejer den nye Sport 24-butik sammen med Michael Larsen. Ganske som de ejede den forhenværende Intersport-butik i fællesskab.

Og ja: Det så bestemt kaotisk ud, og man kan ikke lade være med at tænke: Bliver de virkelig færdig med alt dette på bare to døgn.

- Ork ja, det skal vi nok nå. Vi er vant til, at det er hektisk, når vi skal renovere en ny butik op til åbning, sagde den ansvarlige fra Sport 24-kæden, og han lignede ikke en mand, der var på randen til at få stress.

Inden for i butikken var der stor aktivitet. Der blev sat vægge og efterfølgende reoler op. Der blev sat nyt lys op af elektrikerne fra Søren Houlind. Der blev malet adskillige steder i butikken.

- Der kom lidt uforudsete ting, da vi gik i gang med renoveringen. Sådan går det jo som regel, når man tager fat på ældre bygninger, sagde Henrik Sig Jensen.

De gamle el-installationer kunne f.eks. ikke bruges igen, og det betød mere arbejde end forventet. Samtidig er det nedsænkede loft blevet fjernet, så der nu er 40-45 højere til loftet, der samtidig er blevet malet hvidt. Desuden er trappen op til første sal blevet beklædt på tre af siderne, så der nu også kan hænge varer dér.

- Kunderne vil helt sikkert opleve en større og lysere butik end tidligere. Både på grund af farverne og fordi Sport 24 har højere krav til belysningen, end Intersport havde. Der bliver en kraftigere belysning på vores varer end tidligere, sagde Henrik Sig Jensen.

Han forventede, at der skulle arbejdes nærmest i døgndrift for at blive klar til åbningen.

Der blev ikke blot arbejdet intenst i den nye Sport 24-butik. Henrik Sig Jensen og Michael Larsen samt deres medarbejdere arbejdede også på en helt anden front: Med at klargøre en ny outlet-butik i den tidligere Olga-butik i gågaden. De to butikker kommer til at ligge forholdsvis tæt på hinanden.

- Den nye outlet-butik kommer til at hedde Sport Outlet. Vi tror, der er basis for sådan en outlet-butik i Lemvig, og foreløbig har vi outlet-butikken åbent hen over sommeren. Så vil vi tage stilling til, hvad der skal ske længere ud i fremtiden, sagde Henrik Sig Jensen.

Der bliver samtidig en outlet-afdeling i den nye Sport 24-butik. Den kommer til at ligge på første sal. Der vil være to forskellige varegrupper i outlet-butikken og outlet-afdelingen. I selve butikken vil der være sportstøj, mens førstesalen i Sport 24-butikken primært vil sælge fodtøj på tilbud.

- Den omfattende renovering af butikken skal ses som en investering i fremtiden. Vi tror på den fysiske butik, og vi arbejder konstant på at yde kunderne en endnu bedre service og give dem en oplevelse ved at komme herind. Vi glæder os meget til at åbne og vise vores nye butik frem, sagde Henrik Sig Jensen i en kort pause mellem de mange gøremål.

Håndværkerne arbejdede på højtryk med at blive klar til åbningen. Foto: Allan Damgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce