Annonce
Lokalavisen Lemvig

Nytårskur med kunst og heksebryg

Jens Chr. Jensen fra Ikast udstiller et udvalg af sine kunstværker hos Galleri Bjerre i Resen frem til den 15. marts. Pressebillede
Annonce

Resen: Her i begyndelsen af året er Kunstforeningen Limfjorden klar med en tilbagevendende begivenhed: Nytårskur.

Det foregår lørdag den 18. januar kl. 14 hos Galleri Anna Bjerre i Resen.

Det er samtidig den første udstilling i 2020 arrangeret af Kunstforeningen Limfjorden, der har medlemmer i det meste af det vestjyske med hovedvægten lagt på Lemvig og Struer Kommuner. Foruden nytårskuren med tilhørende kunstudstilling står kunstforeningen bag to faste udstillinger hvert år: En påskeudstilling i Lemvig og en censureret efterårsudstilling i Struer.

Den aktuelle udstilling hos Galleri Anna Bjerre er med Jens Chr. Jensen fra Ikast. Han var censor på kunstforeningens censurerede efterårsudstilling sidste år på Gimsinghoved i Struer, og det vil han ligeledes være på den kommende til efteråret. Han udstiller et udvalg af sine værker - der vil være både malerier og skulpturer at finde på væg og gulv i galleriet hos Anna Bjerre, der sidste år kunne fejre 50 års jubilæum som keramiker.

Til nytårskuren - og udstillingens åbningsdag - vil medlemmerne af kunstforeningen og andre interesserede blive budt på heksebryg og et overdådigt kagebord. Musiker Per Kristensen fra Bremdal står for et lille musikalsk indslag.

- Der plejer at komme 80-100 gæster til åbningen. Bilerne holder tæt på grusvejen op til galleriet og gårdspladsen er fyldt. Det er sådan en dejlig måde at starte året på, siger Ulrikka Ikjær Buskov, der er formand for Kunstforeningen Limfjorden.

Hun tilføjer, at alle interesserede er velkomne.

Udstillingen med Jens Chr. Jensens værker kan ses frem til den 15. marts med den lille undtagelse, at der er ferielukket i uge 5, der begynder med mandag den 27. januar.

Foruden Jens Chr. Jensen er det Anita Houvenaeghel og Frodo Mikkelsen, der udgør censor-trioen til efterårets censurerede udstilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce