Annonce
Lokalavisen Lemvig

Nyt lys er på vej til Ramme

Det 30 år gamle lysanlæg på træningsbanerne ved Ramme Stadion står foran en udskiftning. Nu har Ramme-Lomborg IF med formand Arne Bech Poulsen i spidsen fået et tilskud til udskiftningen. Foto: Jesper Lundsgaard
Annonce

Ramme: Et nyt lysanlæg står højt på ønskelisten i Ramme-Lomborg IF (RLIF).

Det gamle lysanlæg, der står på træningsbanen bag Ramme Hallen, er med omkring 30 år på bagen ved at have udtjent sin værnepligt, og derfor har Ramme-Lomborg IF gennem et par år haft et projekt med et nyt lysanlæg på tegnebrættet.

- Vi har en plan om at lave kommunens bedste lysanlæg til fodbold. Det kommer til at være på højde med det, som superligaklubber bruger på deres træningsbaner, siger Arne Bech Poulsen, der er formand for Ramme-Lomborg IF om projektet.

- Vores nuværende anlæg mister omkring et par procent i lysstyrke hvert år. Det kan stadig bruges, når vi træner eller spiller træningskampe, men det er ikke for godt længere. Desuden har vi en plan om, at vi vil samle træningerne for ungdoms- og seniorfodbolden på de samme baner. Ofte er vores seniorspillere også ungdomstrænere, og det er lettere, hvis vi kan samle alle træninger på et par dage i ugen, så man ikke skal afsted stort set hver dag, siger Arne Bech Poulsen.

For nylig kom RLIF lidt tættere på at få finansieringen af lysanlægget på plads. Her dumpede der en check på 12.000 kroner ind fra OK Benzin. Det er en del af en sponsoraftale, hvor benzinselkabet donerer op til 15 øre for hver liter tanket benzin, der tanket på benzinkort tilknyttet foreningen.

Der var egentlig lagt op til, at aftalen mellem parterne skulle udløse omkring 9000 kroner til RLIF, men OK Benzin har i år i forlængelse af coronakrisen valgt at lægge 30 procent oven i beløbet, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Med de 12.000 kroner fra OK Benzin er RLIF kommet lidt tættere på målet med at få finansieret lysanlægget, der samlet løber op i omkring 300.000 kroner. Tidligere er der løbet 50.000 kroner ind på kontoen fra Jysk Energi, og Ramme-Lomborg IF vil i de kommende uger søge flere fonde om midler til projektet.

Arne Bech Poulsen håber, at Ramme-Lomborg IF kan have det nye lysanlæg klar 1. februar næste år, når fodboldspillerne indleder udendørssæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce