Annonce
Lokalavisen Lemvig

Også klubmester i hulspil

Rasmusu Nielsen misser sit par-put på hul 18 og taber dermed hulspilsmatchen til Frederik Stræde Frost. Foto: John Jauert
Annonce

LEMVIG: Lemvig Golfklub har de sidste 2 weekender afviklet det lokale klubmesterskab på den smukke og velplejede bane over for Nørre Vinkel.

I forrige weekend havde 42 spillere meldt sig til slagspilsturneringen med Frederik Stræde Frost som klubmester, og efter to runder lørdag og søndag i forrygende sommervejr blev de 16 bedste fundet. De gik videre til hulspilsturneringen i den forgangne weekend.

Lørdag morgen startede otte hold ud i knock-out-turneringen, så lørdag eftermiddag var de decimeret til fire hold. Søndag formiddag gik semifinalisterne ud, og søndag eftermiddag var der så kun de to finalister, Frederik Stræde Frost og Rasmus "Mulle" Nielsen, tilbage.

Og det blev en flot opvisning med rigtig god golf undervejs, Det blev en jævnbyrdig kamp, hvor ingen af finalisterne var foran med mere end et enkelt hul på noget tidspunkt i matchen, der blev overværet af ganske mange klubmedlemmer.

Da de to spillere slog ud på hul 17, var de fuldstændig lige, men Rasmus taber dette hul og skulle derfor vinde hul 18 for at komme i omspil. Det lykkedes ikke, da han delte hullet i fem slag efter et ærgerligt 3-put.

Årets klubmester i hulspil blev således Frederik Stræde Frost.

Frederiks Stræøde Frost (til venstre) er nu klubmester både i slagspil og hulspil - med Rasmus Nielsen som runner-up i begge turneringer. Foto: John Jauert
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce