Annonce
Lokalavisen Lemvig

Opera, vin og mad

Opera, mad og vin er ingredienserne ved en usædvanlig aften på Høloftet på Thyholm. PR-foto

Det er ingredienserne til en helt usædvanlig aften på Høloftet på Thyholm

Annonce

THYHOLM: Man tager fem økologiske vine fra nær operabyen Verona, Italien. Disse fem topvine præsenteres af bonden selv, som til lejligheden har taget turen fra Veneto til Thyholm. Vinene serveres til en yderst lækker 5-retters menu, og det hele toppes med tre yderst kompetente herrer fra den kongelige Opera, som med stor charme både vil synge og underholde gæsterne mellem retterne.

- Det er givetvis ikke oplevet før her på vores kanter, men jeg har haft fornøjelsen af ar arbejde sammen med Kgl. Opera sanger Guido Paevatalu et par gange omkring mad, vin og opera, og den store oplevelse måtte vi simpelthen bringe til Nordvestjylland' siger Bent Hargaard, der sammen med sine kone Hanne har Hargaard Vinimport og spillestedet Høloftet på Thyholm.

Annonce

Opera ud i landet

Guido Paevatalu er kunstnerisk leder for GuidOpera - et kammeroperaensemble, som han har grundlagt, fordi han brænder for operaen, og fordi han mener, at operaen ikke kun skal kunne opleves i de store byer, men også i kulturhuse ude i landet, som ellers ikke ville have mulighed for at få en opera på besøg.

- Vi kan med det helt enkle set-up skabe en helt og anderledes unik operaoplevelse. Vi kan fortælle historierne dér i det lille scenerum, der nu engang er til rådighed. Her fornemmer publikum energiudladningen fra sangerne og musikeren, og for os er det fantastisk at møde publikum på denne måde. At møde dem, der hvor de er, i de faciliteter, der er til rådighed. Der gør vi vores bedste', siger Guido.

Guido kender operaens sjæl fra sin lange karriere som operasolist på Det Kongelige Teater, og med sig herfra har han til denne aften på Høloftet taget tenor Niels Jørgen Riis og pianist Leif Greibe.

Arrangementet finder sted lørdag den 2. februar fra kl. 18 til kl.23, og billetterne købes via Høloftet.

Medvirkende er operasangere Guido Paevatalu og Niels Jørgen Riis samt ved flygelet: Leif Greibe.

Gl. Amstrup slagteren har fremtryllet en menu der passer til vinene, og maden præsenteres med sang og charme af Guido Paevatalu, som også underholder gæsterne med bidder af det italienske operarepertoire.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce