Annonce
Lokalavisen Lemvig

Opfordring til borgere med sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse: Vi har brug for din hjælp

Selv om der er stille på rådhuset i Lemvig i disse dage, så arbejder Lemvig Kommune på flere fronter - blandt andet med at efterlyse borgere med sundhedsfaglig og pædagogisk uddannelse. Foto: Allan Damgaard
Annonce

Lemvig: Lemvig Kommune opfordrer borgere med sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse at melde sig som ekstra personale i den aktuelle situation med Coronavirusen.

Lemvig Kommune forudser, som Region Midtjylland og flere andre kommuner, at den får brug for ekstra sundhedsfagligt og pædagogisk personale i de kommende uger.

Kommunen kan få brug for flere ansatte til blandt andet ældrecentre, bosteder og hjemme- og sygeplejen.

- Derfor har vi brug for din hjælp. Vi søger blandt andre pædagoger, terapeuter, tidligere sygeplejersker, SOSU-medarbejder, sundhedspersonale på orlov fra faget, eller studerende inden for sundhed eller pædagogik, lyder det i en pressemeddelelse fra Lemvig Kommune.

Vil du tilbyde din arbejdskraft til Lemvig Kommune i den aktuelle situation, kontakter du kommunen her: https://lemvig.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=7be385d6-d8f5-4e33-bb72-20b4b7c00210

- Vi kontakter dig, hvis vi får behov for dig og dine kompetencer. Du får løn ifølge overenskomsten. Vær opmærksom på at sikre hos A-kasse og pensionsselskab om eventuelt lønnet arbejde kan påvirke din efterløn eller pension, skriver Lemvig Kommune.

Har du spørgsmål kontakt Trine Langer Eriksen på mail Trine.Langer.Eriksen@lemvig.dk eller telefon 9663 1064.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce