Annonce
Lokalavisen Lemvig

Orienteringsmøder på gymnasiet

På orienteringmøder kan du høre om uddannelserne på Lemvig Gymnasium. Foto: mads Krabbe
Annonce

Lemvig: EUD? EUX? HHX? STX?

Der er mange muligheder når man som ungt menneske står over for at skulle vælge ungdomsuddannelse. Skal det være en erhvervsuddannelse, en handelsuddannelse eller en almengymnasial uddannelse?

Lemvig Gymnasium tilbyder uddannelser inden for alle fire områder.

Lørdag den 18. januar 10.00-12.30 og tirsdag den 21. januar 19.30-22.00 er det muligt for interesserede unge og deres forældre at komme til orienteringsmøder på gymnasiet og blive præsenteret for alle de spændende uddannelser. Møderne begynder med en fælles præsentation til alle fire uddannelser i gymnasiets hjerte, samlingsstedet Hullet. Hverdagen på gymnasiet, hvor alle elever fra alle uddannelser, krydser hinanden dagligt og deltager i forskellige aktiviteter sammen, kan man fornemme gennem den efterfølgende rundvisning på skolen. Her vil elever og lærere introducere til forskellige fag samt den særlige stemning, det er at være elev på Lemvig Gymnasium.

Som afslutning på arrangementet er der mulighed for at rette sit fokus på netop den uddannelse, man er interesseret i, ved de forskellige uddannelsesboder. Gymnasiets studievejledere, lærere, ledelse og ikke mindst eleverne vil her stå klar til at informere og svare på spørgsmål om erhvervsuddannelserne EUD og EUX samt alle studieretningerne på handelsgymnasiet, HHX og det almen gymnasium STX.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce