Annonce
Lokalavisen Lemvig

Oscar-vindende film i Bio-Huset

Anthony Hopkins vandt en Oscar for sin præstation i "The Father", der vises i Bio-Huset. Det er en Biografklub Danmark-film. Pressebillede

Lemvig: Bio-Huset har to film på programmet i perioden 10.-23. juni. Det er den danske "Centervagt" og Biografklub Danmark-filmen "The Father".

Da chefen for et skrantende shoppingcenter vil skære ned på vagtpersonalet, må de to sikkerhedsvagter Glen og MC ty til utraditionelle metoder for at beholde deres jobs. Glen er hemmeligt forelsket i MC og foreslår, at de stjæler i deres eget center for at bevise, at centervagter ikke er noget, man sparer på.

Men da centerchefen ansætter den selvsikre hjerteknuser og supervagt Patrick, går der grus i maskineriet, og Glen må bruge alle kneb i kampen for karrieren og kærligheden.

Annonce

Nordisk Film garanterer det danske biografpublikum noget at grine af. "Centervagt" er skrevet og instrueret af Rasmus Heide, der står bag "Alle for én", "Blå Mænd" og "Julefrokosten".

Blandt skuespillerne finder man Rune Klan, Josephine Park, Christoffer Læssø og Kirsten Lehfeldt, Martin Brygmann og Stephania Potalivo.

Skuespillere i topform

"The Father" er et hjerteskærende drama med Oscarvinderne Anthony Hopkins Og Olivia Colman i absolut topform.

Anthony er en kultiveret mand. Han lytter til opera, spiller klassisk musik og læser stor litteratur. Men Anthony har Alzheimers, og det skaber store udfordringer for hans omsorgsfulde datter, Anne.

Hun forsøger at gøre tilværelsen så god som mulig for sin far ved at lade ham blive i sine vante omgivelser. Anthony skræmmer imidlertid alle sine hjemmeplejere væk, og efterhånden som hans greb om virkeligheden smuldrer, bliver Anne nødt til at træffe et svært valg – for sig selv og for sin far.

"The Father" vandt to Oscars for bedste mandlige hovedrolle og bedste adapterede manuskript.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce