Annonce
Lokalavisen Lemvig

Pant når du afleverer afskudt fyrværkeri

Nu kan du få pant for at aflevere det brugte fyrværkeri hos Cykel-Mads. Pressefoto
Annonce

Lemvig: Vi kender alle svineriet Nytårsdag, hvor der ligger masser af affyret fyrværkeri, og mange glemmer at samle det op, så det ligger i dage- og ugevis og sviner.

Det forsøges der nu med en pant-ordning, så der kommer interesse for at samle det affyrede fyrværkeri op.

Hos Cykel-Mads´ Krudtlager kan du efter nytår aflevere dit afskudte fyrværkeri og få et gavekort, hvis du altså har købt krudt med pant.

- Med vores nye pantordning sætter vi turbo på oprydningen 1 januar, som oftest byder det nye år velkommen med et værre svineri af bunker med afskudt fyrværkeri. Nu sætter vi pantmærker på batterierne for hurtig at få fjernet bunkerne af afskudt nytårskrudt, siger Anders Hilligsøe fra Cykel-Mads.

For hvert batteri med pantmærke giver forretningen mellem 10 og 25 kroner pr. batteri og batterier uden pantmærke giver man 5 kroner for. Det sker på tilgodebeviser til køb af fyrværkeri næste år.

- Vi har startet denne pantordning med pantet fyrværkeriemballage, for på en effektiv måde at få samlet de afskudte batterier ind igen, og vi modtager alt andet fyrværkeri. Det er dog kun batterier, der er markeret med vores pantmærke, som giver den påtrykte værdi retur. Og vi gør det kun i Uge 1.

Pantordningen er et lokalt initiativ fra Cykel-Mads og deres leverandør ROYAL fireworks.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce