Annonce
Lokalavisen Lemvig

Philip: Spegepølse er min favorit

Jeg vil gerne have spegepølse. Det er min favorit, siger Philip Forsom Jensen og understreger, at det altså ikke er den pink Trestjernede Salami, men en fedtfattig kartoffelspegepølse. Foto: Anne Krøjgaard
Annonce

Nr. Nissum: Allerhelst vil han have spegepølsemadder på rugbrød i madpakken. Gerne sammen med lidt snacks i form af mandler og tomater – og et æble til 10-frikvarteret.

Sådan har det været siden Philip Forsom Jensen var helt lille. Nu er han 14 år og går i 8. klasse på Nr. Nissum Skole.

- Jeg vil gerne have spegepølse. Det er min favorit, smiler han og understreger, at det altså ikke er den pink Trestjernede Salami, men en fedtfattig kartoffelspegepølse.

Det er mor, der smører madpakken, og den er et kærkomment afbræk i skoledagen.

- Især når man har haft idræt, kan man godt mærke, at man har bug for noget mad, fortæller Philip Forsom Jensen, der kun får madpakke med mandag til torsdag, for om fredagen står den på ”Et Stort Brød” fra boden – betalingen for at han uge efter uge hjælper i boden, hvor skolens elever kan købe eller supplere madpakken med forskellige lækkerier.

- I december havde vi risengrød i boden. Det var altså også godt, siger han og fortæller, at man på skolen også kan tage rester med fra aftensmaden derhjemme og varme den op i skolens mikroovne.

- Det er også ret lækkert, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce