Annonce
Lokalavisen Lemvig

Pris gik til hjælp til en ny bus

Erik Østerby Pedersen fra Lions Lemvig overrækker Lions Lemvig Prisen til Elin Kalsbøl fra Solgården & Søparkens Venner. Foto: Lars Kamstrup
Lions Lemvig Prisen 2020 gik til Solgården & Søparkens Venner
Annonce

Lemvig: Da Solgården i Lemvig i sin tid fik sin første bus, var det en gave fra Lions Club Lemvig, som samlede penge ind via årlige Borgerfrokoster.

Nu er Solgården & Søparkens Venner ved at samle sammen til en ny bus, og her er Lions Club også medbidrager, selv om det dog ikke er en hel bus denne gang.

Lions Lemvig Prisen 2020 på 10.000 kroner gik nemlig til vennekredsens indsamling til en ny bus. Prisoverrækkelsen ville normalt være i marts, men coronaen havde udsat det. Og selve prisuddelingen blev også flyttet, fordi man ikke så gerne så så mange gæster på Lemvig Dagcenter på grund af smittefaren. Det foregik derfor hjemme hos formanden for Solgården & Søparkens Venner, Elin Kalsbøl på Alahärmävej.


Det er et uvurderligt arbejde, I gør i foreningen.

Erik Østerby Pedersen, Lions Club Lemvig


Erik Østerby Pedersen forklarede, at Lions Lemvig Prisen ikke er en pris, man kan søge.

- Det er medlemmerne selv, der kommer med kandidater, og ud fra traditionelt tre til fem forslag, vælger vi prismodtageren. Det blev i år Solgården & Søparkens Venner. I er jo i gang med at samle ind til en ny bus, og vi håber, vi kan være med til, I når målet.

Annonce

Uvurderligt arbejde

- Det er et uvurderligt arbejde, I gør i foreningen. Vi ved, der nemt kan opstå ensomhed og tristhed blandt plejehjemsbeboere. Det er ikke alle, der er så privilegerede, at de ofte får besøg af familie og venner. En handicapbus giver stor frihed til at tage beboerne med ud på ture i oplandet. Det er noget, de fleste kan leve længe på, sagde Erik Østerby Pedersen, der fremhævede, at bussen kun er en af de mange aktiviteter, foreningen støtter.

Elin Kalsbøl takkede mange gange for de 10.000 kroner, og hun lovede, at pengene ville blive brugt godt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce