Annonce
Lokalavisen Lemvig

Psykolog Ole Rabjerg fortæller om sorg og krise i Harboøre Missionshus

Psykolog Ole Rabjerg, Silkeborg, gæster den 19. februar Haboøre Missionshus med foredraget "Vandring i sorgens land", hvori han fortæller om mennesker i livskriser, og hvordan man hjælper dem. Privatfoto
Annonce

Harboøre: Onsdag den 19. februar kl. 19.30 kan man i Harboøre Missionshus høre psykolog Ole Rabjerg, Silkeborg, holde foredraget "Vandring i sorgens land".

Det er Indre Missions fællesskaber i Lemvig kredsen, der står bag invitationen til Ole Rabjerg, der er uddannet i år 2000 fra Aarhus Universitet. Ole Rabjerg vil fortæller om at række hånden ud til mennesker som oplever at livet er svært.

Som menneske kan vi blive ramt af tab, traumer eller andre belastninger. Det kan bringe os i krise. Hvad sker der i os og hvad skal vi særligt være opmærksomme på i krisen? Hvordan komme godt gennem en krisen? Hvordan møde et menneske i krise? Hvordan være nærtstående til et menneske i krise og hvordan kan vi som omsorgsperson møde den kriseramte? Kom og få svar på dine spørgsmål.

At miste en nærtstående gør noget ved os. Nogle oplever helt at miste fodfæste, andre oplever ikke de store reaktioner. I foredraget sættes fokus på tab og på de forskellige reaktioner vi kan have på tab. Der sættes også fokus på følelser der kan opstå i sorgen og på den lange vandring i sorgens land som kan ligge foran.

Arrangementet er gratis og for alle. Der er mulighed for at købe kaffe og the og stille spørgsmål til foredragsholderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce