Annonce
Lokalavisen Lemvig

Rambo er først med det sidste

Sylvester Stallones første Rambo-film hed First Blood. Nu er vi nået til fjerde film i serien, der hedder Last Blood. PR foto
Annonce

Lemvig: Biohuset har to filmstjerner på programmet i den kommende tid. Det er Sylvester Stallone i ny Rambo-film og Woody i en ny Toy Story-film.

Den nye Rambo-film hedder "Last Blood". John Rambo krydser grænsen til Mexico for at redde en gammel vens kidnappede datter. I sin søgen efter hende krydser hans veje et dødsensfarligt mexicansk narkokartel, som nådesløst udrydder alt og alle. Siden den første Rambo-film fra 1982 – "First Blood" er Sylvester Stallones krigsveteran blevet indbegrebet af solid underholdning. De fire Rambo-film har samlet set omsat for mere end en milliard dollars.

Last Blood vises i Biohuset fra 19. september til 2. oktober.

Woody fra Toy Story er også hovedrollefigur i sin fjerde film: Toy Story 4. Woody har altid følt sig sikker på, hvad hans plads i verden var, og at hans formål er at tage sig af sit barn, om det så er Anders eller Bolette. Så da Bolettes nye, hjemmelavede stykke legetøj, Gafli, erklærer, at han er "skrald" og ikke legetøj, påtager Woody sig ansvaret for at vise Gafli, hvorfor han bør stå ved, at han er et stykke legetøj.

Toy Story 4 er en kl. 15-film de kommende to weekender.

"Ser du månen, Daniel" vises sidste gang onsdag 11. september, men filmen vender tilbage til Biohuset 19. september.

Woody er hovedpersonen i Toy Story 4. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce