Annonce
Lokalavisen Lemvig

Rederi donerer trafikveste til skolebørn i Thyborøn og Harboøre

Themis Fiskeri, der hører hjemme i Skagen og blandt andet lander fisk i Thyborøn, har doneret trafikveste til skolebørn i blandt andet Thyborøn og Harboøre. Dette foto er fra skolen i Skagen, hvor indskolingen også har fået trafikveste. Pressebillede
Annonce

Thyborøn/Harboøre: Med kampagnen "Themis Fiskeri lyser op i mørket" har rederiet indkøbt 500 trafikveste til børn i indskolingerne på skolerne i Skagen, Thyborøn, Harboøre og en på Færøerne.

Ledelsen på alle skolerne har taget imod initiativet med åbne arme og delt tidlige julegaver ud til eleverne, hedder det i en pressemeddelelse fra rederiet.

Themis Fiskeri oplyser, er det meget vigtigt for dem at gøre noget for de lokalmiljøer, de arbejder i.

- Vi er altid på udkig efter nye muligheder for at gøre en forskel – særligt på børneområdet, lyder det fra rederiet.

I år besluttede de derfor, at de skulle "lyse op i mørket" i mere end en forstand.

- Vi ville lave et positivt tiltag i disse coronatider, hvor vi ikke har mulighed for at lave nogle fysiske arrangementer for børnene. Så derfor måtte vi tænke kreativt, skriver rederiet.

Rederiet er en familievirksomhed, som havde sin oprindelse på øen Rörö i den Svenske Skærgård. Siden 2011 har rederiet haft hjemhavn i Skagen.

Themis Fiskeri lander ofte sine fisk i Thyborøn, og loyaliteten over for Thyborøn var årsagen til, at Themis Fiskeri i 2018 fik Thyborøn Havns initiativpris.

Rederiet er arbejdsplads for 17 ansatte, og skibet fisker stort set hele året rundt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce