Annonce
Lokalavisen Lemvig

Reserverede materialer hober sig op på Lemvig Bibliotek

Pladsen på Lemvig Biblioteks reserveringsreol er blevet trang under corona-nedlukningen. Biblioteket bringer gerne de bestilte materialer ud - man skal blot henvende sig. Pressebillede
Det er muligt at få blot en enkelt bog leveret fra Lemvig Bibliotek.

Lemvig: Selv om Lemvig Bibliotek har coronalukket, er det alligevel muligt at låne bøger, cd’er, blade og film. Og har man noget stående på reserveringshylden, man ikke nåede at hente, før landet lukkede ned, kan man sagtens få det leveret.

- Vi kører ud med over 100 bogposer hver uge, så det er ingen ulejlighed at tage en enkelt bog eller to mere med på ruten, forklarer bibliotekets kommunikationsmedarbejder Sofie S. Yderstræde.

Faktisk vil biblioteket rigtig gerne have folk til at skrive eller ringe ind for at bestille de ting, der står og venter på dem. Pladsen på reserveringsreolen er nemlig ved at blive trang, og mange af bøgerne har stået stille, siden biblioteket skulle lukke midt i december.

Annonce

Skal ud og gøre gavn

- Dermed gør vores bøger og andre materialer jo ingen gavn ude hos borgerne, så det ville være skønt at få dem i omløb. På den måde kan de også blive læst og afleveret og dermed komme videre til den næste borger, som måske har stået i kø længe og ventet på dem, lyder det fra kommunikationsmedarbejderen.

Personalet sidder klar ved telefonen mandag til fredag kl. 10-16 og tager imod bestillinger på 96 63 15 00. Der er ret meget pres på telefonen, så hvis man har mulighed for det, kan man med fordel bestille bogposen på bibliotekets hjemmeside www.lemvigbibliotek.dk – "Bøger to go". Man må også gerne skrive en mail til bibliotek@lemvig.dk.

Der kommer ikke bøder på ting, der skulle have været afleveret under coronalukningen. Aflevering kan se til chaufføren, hvis man bestiller en bogpose.

Der kan også afleveres gennem brevsprækken i bibliotekets gavl – dog kan tykke bøger ikke komme igennem. Dem skal man blot beholde, til biblioteket igen må åbne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce