Annonce
Lokalavisen Lemvig

Resultater på det jævne i Lemvig Skakklub

Mesterrækkeholdet fra Lemvig må leve med en foreløbig bundplacering. Arkivfoto: Morten Pape
Mesterrækkeholdet i Lemvig Skakklub må kæmpe for at holde sig fri af bunden
Annonce

Lemvig: Lemvig Skakklubs mesterrækkehold opnåede resultater på det jævne i de første tre runder af holdturneringen. Det blev til to nederlag på 2½ - 5½ og et enkelt uafgjort resultat.

I fjerde runde var modstanderen Ringkøbing, der ved Kim Fuglsangs afbud på bræt 1 var klar favorit. Det lykkedes dog Lemvig at spille uafgjort 4–4, hvor der var flere bemærkelsesværdige resultater. Især Frede Andreassen imponerede ved at vinde over en af de mest rutinerede på Ringkøbingholdet. Det var i øvrigt Fredes syvende sejr ud af otte mulige i sæsonen.

Også Gudmund Olesen og Søren Hedegård overpræsterede ved at holde remis mod stærke modstandere. Efter en elendig sæsonstart med to tabte gevinststillinger lykkedes det Bent Olesen at vinde sit parti. Der var desuden remis til Arne Præstholm og Morten Jensen. Lemvig indtager i øjeblikket sidstepladsen i mesterrækken, men med en kamp færre end konkurrenterne fra Ringkøbing og Skive.

Skakklubbens 2. hold er kommet godt fra start i C – rækken og indtager aktuelt en 3. plads. Det kan dog blive svært at holde fast i placeringen, da sidste rundes modstander er topholdet fra Kjellerup samtidigt med, at de nærmeste forfølgere møder to af de svageste hold. Fjerde rundes modstander var Holstebro 4, og her blev resultatet uafgjort 2–2 efter sejre til Frede Andreassen og Egon Sørensen, mens Niels Kjærgård og Sigismund Schulin måtte inkassere et nederlag .

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce