Annonce
Lokalavisen Lemvig

Sælger garn i outlet-butik i gågaden i Lemvig

Mie Steensen (tv) fra Sportigan i Lemvig og Vibeke Bundesen fra I Centrum i Vemb samarbejder i det daglige. Nu sælger de begge varer fra outletbutikken i den tidligere Tøjeksperten i Lemvig. Foto: Allan Damgaard
Vibeke Bundesen fra butikken I Centrum i Vemb har fået et hjørne af Sportigans outletbutik, hvor hun sælger garn. Der er åbent torsdag, fredag og lørdag.
Annonce

Lemvig: De samarbejder i det daglige, og derfor var det nærliggende for indehaveren af I Centrum i Vemb, Vibeke Bundesen, at spørge Sportigan-indehaver Mie Steensen, om hun ikke måtte låne en hjørne af hendes outletbutik, hvor hun kan sælge garn.

Mie Steensen og Sportigan har indrettet en midlertidig outletbutik i den tidligere Tøjeksperten i gågaden i Lemvig. Her har hun sommeren igennem solgt sportstøj m.v. til nedsatte priser.

Nu bliver sortimentet udvidet med garn.

- Jeg har haft en outlet-butik med garn i Holstebro tæt på Bilka, og det er gået rigtig godt. Den ophører jeg med nu, og så synes jeg, det kunne være oplagt med en outletbutik i Lemvig. Så kan jeg også samtidig få præsenteret min nye webshop, hvor jeg også sælger garn, siger Vibeke Bundesen, der har haft I Centrum i halvandet år, hvor hun foruden garn også sælger f.eks. håndklæder og tørklæder og tilbyder broderi på tøj til både private og virksomheder.

Og det er i forbindelse med sidstnævnte, at Mie Steensen og Vibeke Bundesen samarbejder. Sportigan sælger nemlig en del arbejdstøj, og hvis firmaet ønsker at få broderet navn eller andet på tøjet, så er det Vibeke Bundesen, der klarer opgaven.

Annonce

Åbent tre dage i ugen

Garnoutlet-butikken i Lemvig åbner torsdag den 29. oktober, og så vil der ellers være åbent torsdag, fredag og lørdag i de kommende uger. Disse tre dage har Sportigan meget naturligt også åbent i sin outlet.

- Vi kører med åbent disse tre dage indtil slutningen af november. Så kan kunderne også vænne sig til, hvornår vi har åbent, siger Mie Steensen.

Der var åbent hver dag sommeren igennem, mens der f.eks. var helt lukket i september. Der var igen åbent alle dage i skolebørnenes efterårsferie.

- Det er gået rigtig fint med denne outletbutik. Kunderne vil gerne gå på udkig efter gode tilbud, siger Mie Steensen.


Det har været in at strikke i en længere periode, og det er ikke blevet mindre under coronakrisen.

Vibeke Bundesen, indehaver af I Centrum i Vemb


Vibeke Bundesen kan konstatere, at der fortsat er godt gang i garn-salget.

- Det har været in at strikke i en længere periode, og det er ikke blevet mindre under coronakrisen, hvor mange har været mere hjemme end normalt og haft brug for en aktivitet, siger Vibeke Bundesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce