Annonce
Lokalavisen Lemvig

Søfestivalen er et must for det modne publikum

Poul Krebs med band er aftenens hovednavn ved dette års Lidenlund Søfestival. Arkivfoto: Frederikke Brandt-Hansen
Den årlige fest for det modne publikum i Lemvig og Omegn er mere populær end nogensinde, så arrangørerne forventer udsolgt med 1200 gæster på pladsen ved Lemvig sø
Annonce

LEMVIG: Til 2018-udgaven af Lidenlund Søfestival blev der solgt knap 1.000 billetter, men i år kan arrangørerne fra Lidenlund Boldklub glæde sig over, at forsalget til dette års festival går strygende.

- Det er helt fantastisk at opleve den store opbakning fra ikke bare Lemvig-området, men også fra de nærliggende byer. Vi har knap 100 billetter tilbage i forsalget, så vi er over 1100 solgte billetter, fortæller Christian Kaalund Jacobsen, der sammen med Karsten Sig, Ole Aagaard og Kim Andersen udgør styregruppen bag Lidenlund Søfestival.

Der er plads til 1200 gæster til festivalen, der løber af stabelen lørdag den 17. august på fodboldbanen ved Lemvig sø. Og igen i år er der forfest om fredagen for daginstitutionerne i området - med Tante Andante og hendes musikalske venner på scenen.

- Det er en god tradition, som vi gerne fortsætter med, siger Christian Kaalund.

Lørdagens fest starter kl. 12 med frokostbuffet fra Harboøre Hotel - og her blev de 300 billetter revet væk før jul.

- Der er ændret lidt på dette telt, og som noget nyt kommer Søren Riis og Mads Pedersen, der er kendte fra Lemvig Revy'en, og underholder i en times tid fra kl. 13, oplyser Christian Kaalund.

Flere hundrede børn fra dagpleje, vuggestue og børnehaver vil være i teltet om fredagen for at høre og opleve Tante Andante til Søfestivalen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Synge-med-sange

På scenen i det store telt giver fem orkestre så koncert i løbet af eftermiddagen og aftenen. Kl. 15 lægger Johnny Madsen Band ud, og to timer senere er det bysbørnene fra Thyborøn, Grandfætters, der følger trop, mens Gasolin-kopierne Rabalder går på scenen kl. 19. Poul Krebs er aftenens hovednavn kl. 21, inden festlige Tennis lukker festen fra kl. 22.45.

- Vi har i år lagt stor vægt på at finde bands, der i deres repertoire har mange synge-med-sange, for den festlige stemning blandt publikum er jo en stor del af Søfestivalen, siger Christian Kaalund Jacobsen.

Han understreger, at Lidenlund Søfestival kun kan afvikles i kraft af hjælpen fra mange frivillige, der før, under og efter festen løser en række praktiske opgaver.

- Søfestivalen er henover årene blevet en fast tradition i Lemvig med et stort og trofast publikum. Og det sikrer jo også, at der er styr på økonomien, så vi fremadrettet kan lave denne årlige fest midt i byen, siger Christian Kaalund.

Hvis man ikke har købt sin billet endnu, så sælges de resterende billetter hos 7Eleven og Kvickly Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce