Annonce
Lokalavisen Lemvig

Scan selv og betal med telefonen

Scan og Betal-systemet er nu indarbejdet i Kvickly Lemvig, hvor man starter med at scanne QR-koden ved indgangen. Foto: A.P. Christensen
Det er et nyt koncept, der gør det lettere at foretage sine indkøb i Kvickly Lemvig
Annonce

LEMVIG: Kvickly-medarbejdere bærer i disse uger nye t-shirts med påskriften "Scan og betal". Det er et fremstød for et nyt indkøbskoncept i varehuset, der på mange måder gør det lettere at være kunde - når man lige har vænnet sig til systemet.

- Konceptet er testet i Fakta-butikker over hele landet - med gode resultater. Nu rammer det så Kvickly-kæden - og konceptet kan bruges både af medlemmer af coop og af ikke-medlemmer, forklarer varehuschef Johan Drejer fra Kvickly Lemvig.

Man skal bruge en smartphone og downloade coop-app'en - og så kan man ellers starte sin indkløbstur.

Ved indgangen til butikker er der en QR-kode, der skal scannes, og så kan man ellers starte med at fylde indkøbsvognen.

- Hver gang, man tager en vare, så scanner man stregkoden med sin telefon. På telefonen kan man hele tiden se sine indkøb - og blandt andet også prisen på varerne samt eventuelle rabatter. Nogle varer kan have et særligt gult rabat-mærke, men det er også forsynet med en stregkode. Og i grøntafdelingen er der også særlige stregkoder, der skal bruges, hvis man for eksempel køber tomater i løs vægt. Så angiver man bare antallet af tomater, forklarer Johan Drejer.

Når man har foretaget sine indkøb og når frem til kassen, så er der et særligt skilt til "Scan og betal"-konceptet.

- Man aktiverer sin telefon og foretager betalingen elektronisk, og der kommer så en kvittering for den gennemførte betaling. Så går man forbi kassen - også selv om der er andre, der står i kø - og viser telefonen til medarbejderen - og så er handelen overstået, siger Johan Drejer.

Systemet kan indstilles til et betalingskort, mobil-pay eller brug af optjente coop-points.

- Det er nemt og hurtigt, og det er et system, der ganske givet vil komme alle kunder til gavn. Hvis man er i tvivl om, hvordan man gør, så spørg endelig vores medarbejdere, der står klar til at hjælpe, siger Johan Drejer, der tilføjer, at systemet også sikkerhedsmæssigt er velgennemprøvet.

Målet er, at tre procent af Kvickly's kunder vil bruge konceptet i løbet af i år - og efter de første fjorten dage bruger 0,7 procent af kunderne Scan og Betal.

Hver gang, man tager en vare fra hylderne, skal den scannes og lægges i indkøbsvognen. Foto: A.P. Christensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce