Annonce
Lokalavisen Lemvig

Seks hold mødes i miniturnering

Struer-Humlum (i rød-hvide trøjer) og Lemvig GF er to af holdene ved en miniturnering, der skyder efterårets fodboldsæson i gang. Arkivfoto: Morten Strægaard
Annonce

Lemvig: Der bliver så småt taget hul på efterårets fodboldturneringer i slutningen af juli, når Lemvig GF samler flere af de lokale hold i serie 3 og 4 til en miniturnering.

Kampene bliver alle spillet på Lemvig Stadion henholdsvis 28.- og 30. juli samt 1. august.

Lemvig GF stiller selv med to hold til miniturneringen, mens Ramme-Lomborg-Klinkby (RLK), Team Tangen, Struer-Humlum og Mejrups andethold bliver de øvrige deltagere i turneringen.

- Vi skulle i forvejen finde modstandere til nogle træningskampe, og derfor fandt vi på at lave denne lille turnering. Der er intet på spil, men vi syntes det kunne være hyggeligt at samle seks hold til kampene, siger stadioninspektør Carsten Løager.

Tirsdag den 28. juli byder på kampene Struer-Humlum - RLK, Team Tangen - Lemvig 1 og Mejrup Lemvig 2, mens Team Tangen - Mejrup, Lemvig 1 - Struer-Humlum og RLK - Lemvig 2 spiller mod hinanden to dage senere. Endelig kan sidste runde i miniturneringen byde på kampene Team Tangen - Lemvig 2, Lemvig 1 - RLK og Struer-Humlum - Mejrup.

Der bliver i øvrigt masser af fodbold at følge med i på Lemvig Stadion tirsdag 28. juli. Her er der nemlig også en kamp mellem førsteholdene fra Lemvig GF og Mejrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce