Annonce
Lokalavisen Lemvig

Shop lokalt og støt brysterne

Thyborøns butikker bakker op om Lyserød Lørdag - en lang række af butikkerne giver 10 procent af omsætningen lørdag den 3. oktober til Støt Brysterne-kampagnen. Arkivfoto: Benny Vejlby
Thyborøn støtter brysterne til Lyserød Lørdag den 3. oktober. En stor del af byens butikker giver 10 procent af dagens omsætning til kampagnen.
Annonce

Thyborøn: Den 3. oktober står Danmark igen sammen om at ”støtte brysterne” med Kræftens Bekæmpelses landsdækkende årlige event Lyserød Lørdag.

Og i Thyborøn er der bred enighed om at bakke op om eventen. Derfor giver en lang række af byens butikker 10 procent af dagens omsætning til Støt Brysterne-kampagnen.

- Det er en vigtig sag; kræft er en af de få sygdomme, som man stadig ikke har fundet en effektiv måde at behandle, hvilket betyder, at langt fra alle bliver raske igen. Mange mennesker bliver ramt af kræft, så de fleste har det tæt inde på livet – på den en eller anden måde, siger Casper Øgendahl, der er en del af byens aktivitetsgruppe.

Han glæder sig over, at butikkerne med stor selvfølgelighed bakker op om indsatsen.

- Det er da fedt, for sammen kan vi – afhængigt af dagens omsætning selvfølgelig – formentlig samle nok ind til, at det kan være med til at gøre en forskel, siger han og forklarer, at der blandt butikkerne har været mange idéer til, hvordan man kunne være med til at støtte brysterne.

- I det hele taget har der bare været god opbakning til idéen, og sammen blev vi enige om, at det med at give 10 procent af omsætningen nok er der, hvor vi får mulighed for at give mest til indsamlingen. Så vi håber selvfølgelig, at byens borgere også vil bakke op og gøre lidt indkøb den dag, så vi kan løfte omsætningen og sende en god sum til Kræftens Bekæmpelse, siger Casper Øgendahl.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce