Annonce
Lokalavisen Lemvig

Shortsbærende elev skruer op for højttaler-fokus

Magnus Vestergaard sætter i forbindelse med sin fagprøve hos Click i Lemvig fokus på højttalere, og selv om det ikke kan ses på dette foto, så har han shorts på.... Foto: Allan Damgaard
21-årige Magnus Vestergaard er i gang med sin fagprøve hos Click i Lemvig. Han sætter fokus på højttalere og hovedtelefoner. Det udløser ofte en kommentar, at han går i shorts året rundt.

Lemvig: - Det er noget, vi sælger en del af, men vi kunne godt sælge mere af det, så derfor har jeg valgt at sætte fokus på det i min fagprøve, fortæller Magnus Vestergaard, der er elev hos Click i Lemvig.

Det handler om højttalere og hovedtelefoner. Her har Magnus Vestergaard som led i sin fagprøve lavet en udstilling med de to produkter i butikken i Ågade.

- Hvor er det lige lokalt, at man køber højttalere og hovedtelefoner? Ja, det kunne f.eks. være hos os. Jeg synes, vi har et fint udvalg, siger Magnus Vestergaard.

Han kan præsentere nogle gode tilbud i den kommende tid, og han vil således også være på banen, når der torsdag den 29. april er Open by Night i Lemvig.

Han er udlært til september, hvor han bliver salgsassistent med speciale i fotohandel. Det er ikke afklaret, om han kan blive i butikken, men det vil han gerne, hvis det er muligt.

Bliver gerne i Lemvig

- Det kan også være, at jeg skal videreuddanne mig enten inden for denne branche eller f.eks. inden for it, som jeg også går meget op i. Det komme i så fald til at ske i Aarhus. Men jeg vil gerne tilbage til Lemvig igen. Her kan jeg godt lide at bo, siger 21-årige Magnus Vestergaard, der også bor i Lemvig i dag.

Hvis du er kunde hos Click, så tænker du måske: Ham eleven, er det ham med shortsene...?

Og ja, det er det. Magnus Vestergaard går nemlig i shorts året rundt.

- Jeg synes, det er for varmt at have lange bukser på inden for, og så giver det bare en frihed at gå rundt i shorts. Det er behageligt, siger Magnus Vestergaard.

Han går som regel også i shorts udendørs året rundt, men det kan dog blive så koldt, at han må kapitulere og tage et par lange bukser på.

Annonce

Shorts giver dialog

- Det seneste otte år har jeg gået i shorts året rundt, og de gange, jeg har haft lange bukser på, kan formentlig tælles på to hænder, siger Magnus Vestergaard.

De korte bukser giver mange kommentarer fra kunderne.

- Her om vinteren er den klassiske: Det ser godt nok koldt ud... Men det er noget, der giver en fin dialog med kunderne, siger Magnus Vestergaard.

Nu kan vi jo passende slutte i højttaler-sporet. De er alle bluetooth-modeller og kan altså benyttes trådløs. Det gør det endnu lettere, når Magnus Vestergaard skal demonstrere, hvor de lyder.

- Kunderne er yderst velkomne til at høre, hvordan de lyder. Vi har dem i både store og små udgaver, siger Magnus Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce