Annonce
Lokalavisen Lemvig

Silas: Madpakken er vigtigt, for jeg spiser ikke morgenmad

Jeg har ingen appetit om morgenen, men jeg kan godt mærke, at jeg trænger til noget ordentlig mad, når der er frokostpause, siger Silas Grotkjær. Foto: Anne Krøjgaard
Annonce

Nr. Nissum: Om fredagen er der pølsehorn i skoleboden på Nr. Nissum Skole – og en af dem, der som regel køber sin frokost i boden om fredagen, er 14-årige Silas Grotkjær. Men alle de andre dage i ugen har han madpakke med.

- For det meste få jeg bare rugbrød med. Helst med roastbeef, æggesalat eller leverpostej. Men jeg tager også indimellem en focaccia med, siger han og fortæller, at hjemme hos ham er ordningen sådan, at han selv smører madpakke de dage, han har tid, mens hans forældre klarer opgaven, de dage hvor han er til badminton og kommer sent hjem.

Sammen med rugbrødet får han typisk agurk, drikkeyoghurt, gulerodsstænger eller æblebåde. Og nogle gange supplerer han det med lidt lækkert fra skoleboden.

- Madpakken er vigtig, for jeg spiser ikke morgenmad. Jeg har ingen appetit om morgenen, men jeg kan godt mærke, at jeg trænger til noget ordentlig mad, når der er frokostpause, siger han og indrømmer, at han godt kan se helt frem til madpakken, hvis de er særlig lækker.

- I det hele taget er det nok bare vigtigt at få noget godt at spise, når man er i skole hele dagen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce