Annonce
Lokalavisen Lemvig

Simone åbner beautybar i Lemvig

Simone Olesen har startet sin beautybar på Frederiksgade i Lemvig. Privatfoto

Simones Beautybar ligger i Frederiksgade og tilbyder en række forskellige behandlinger og hudpleje

Annonce

LEMVIG: 25-årige Simone Olesen stammer oprindelig fra Thyborøn og er efter nogle år i Sydjylland nu vendt tilbage til lokalområdet, hvor hun mandag den 7. januar åbnede sin Beautybar på Frederiksgade 5 i Lemvig.

- Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog hos Birch og Baagø - institut for moderne hudpleje i Kolding. Jeg har flere års erfaring med hudpleje og har drevet selvstændig klinik i Kolding fra 2016 til 2019, hvor jeg specialiserede mig i microdermabrasion, eyelash extensions og japansk cosmo lifting, fortæller Simone og fortsætter:

- Jeg har arbejdet i klinikfællesskaber med innovative skønhedssaloner som Klinik Qura hos Kim Nova og har været med til at opstarte og drive en velrenommeret skønhedsklinik, Klinik Cávi i Kolding. Her blev der blandt andet udført filler, botox, fedtfrysning, permanent makeup og fjernelse af tatoveringer. Derfor har jeg indgående kendskab til mange aspekter af skønhedsbrancen.

- Jeg er fra Thyborøn og søger nu tilbage til vestkysten, hvor jeg føler, at jeg hører hjemme. Så jeg glæder mig samtidig til at kunne tilbyde nye og spændende skønhedsbehandlinger i området, siger Simone, der henviser til hjemmesiden simonesbeautybar.dk for yderligere oplysninger.

Hendes klinik er indrettet i hyggelige og hjemmelige rammer i hjertet af Lemvig.

- Jeg har allerede flere bookinger i kalenderen, og man er altid velkommen til at kontakte mig for supplerende oplysninger, siger Simone, der også har meldt sig ind i Lemvig Handel.

Simone tilbyder forskellige former for hudplejebehandlinger.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce