Annonce
Lokalavisen Lemvig

Skal finde indsamlere til udskudt indsamling

Anne Lund, formand Kræftens Bekæmpelse, Lemvig
Kræftens Bekæmpelse skal bruge 150 indsamlere 16. august
Annonce

Lemvig: Nedlukningen omkring corona-krisen betød, at Kræftens Bekæmpelse ikke kunne gennemføre sin planlagte landsindsamling 29. marts. Den nye dato er søndag den 16. august, og det er lokalkomiteen i Lemvig ved at forberede sig på.

- Vi var langt med at finde indsamlere først på året, men det måtte vi jo stoppe med, da havde vi omkring 100 tilsagn. Vi skal bruge 150, og nu går vi i gang med at finde indsamlere, når vi skal på gaden 16. august, siger lokalformand Anne Lund.

Det betyder, man vil ringe rundt til dem, der sagde ja sidste gang for at høre, om de også kan den nye dato, og så vil man selvfølgelig forsøge at finde de resterende indsamlere.

- Vi har de sidste par år haft fuldt hold over hele kommunen. Det er vigtigt, vi har alle 150, da erfaringen viser, der kommer cirka 1000 kroner ind pr. indsamler. Sidste år nåede vi 152.000 kroner, siger Anne Lund.

Annonce

Sikkerheden overholdes

Der er udsendt en stribe retningslinjer, så man er sikker på at overholde alle sundheds-forskrifter i forbindelse med indsamlingen. Håndsprit og afstand er naturligt, og der vil være ekstra store mærkater med oplysninger omkring Mobilepay på indsamlingsbøsserne, så man kan læse tallene på afstand.

Og så har man været nødt til at ændre lokalitet for afleveringen af de indsamlede midler. Hidtil har man brugt Bio-Huset, men det er flyttet til Lemvig Frivilligcenter.

- Det gør vi, fordi vi her kan ensrette trafikken gennem lokalerne med forskellig ind- og udgang, forklarer Anne Lund.

Til gengæld kan man indtil videre ikke belønne indsamlerne med fælles kaffe og kage bagefter.

- Men måske slækkes reglerne, så vi alligevel kan det, når vi når frem til august. Det må vi vente og se, siger Anne Lund.

For at forsikre folk om, at det er fra Kræftens Bekæmpelse, der ringes op for at få indsamlere, oplyser Anne Lund, at man i den gamle Lemvig Kommune ringes op af enten Jytte Larsen eller Lene Jensen. I Harboøre er det Alice Westphal, mens Else Lindet Thomsen tager sig af Thyborøn.

Annonce

Gang i aktiviteterne igen

Kræftens Bekæmpelse er så småt ved at tage fat på aktiviteterne igen. Faste arrangementer er genindført, og efter sommerferien kommer de mange arrangementer.

- De kommer til at ligge tæt, for vi har udsat meget fra foråret. Desværre er Stafet for Livet aflyst, så vi skal have gang i meget andet. Vi rammes jo økonomisk på, vi mangler indtægterne fra Stafet for Livet, så dem må vi sikre os på anden vis, så vi kan fortsætte vore aktiviteter for medlemmerne, siger Anne Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce