Annonce
Lokalavisen Lemvig

Skulle være corona-isoleret i den første optage-uge

Filminstruktør Charlotte Madsen (forrest) skulle være isoleret i den første uge af optagelserne, fordi hun havde kørt i bil med en coronasmittet. Efter to negative corona-test kunne Charlotte Madsen tilslutte sig filmholdet igen. Foto: Johan Gadegaard.
sssss

Lemvig/Holstebro: Corona er kommet på tværs af mange aktiviteter de seneste måneder, og covid 19-virussen lagde også hindringer i vejen for filmholdet bag Charlotte Madsens nye spillefilm, "Asfalt".

- Jeg skulle være corona-isoleret i den første uge af optagelserne, så det var besværligt, men det gik heldigvis. Blandt andet fordi vi havde øvet meget på scenerne på forhånd. Samtidig kunne jeg følge med i optagelserne i en følgebil, siger Charlotte Madsen.

Hun havde kørt i bil med filmens line producer, Thomas Schindel, der blev testet positiv for corona. Det betød, at Charlotte Madsen måtte gå i isolation, og først efter to negative test på fjerde- og sjettedagen måtte hun blande sig med filmholdet igen.

- Jeg måtte være instruktør på afstand i den første uge, men det gik heldigvis alligevel. Det hele var jo sat i værk - vi kunne ikke udskyde optagelserne, siger Charlotte Madsen.

Hun kunne heller ikke være sammen med familien i de dage. Filmholdet bor i sommerhuse i Fjand, og Charlotte Madsen har sin familie med - den tæller hendes mand og deres tre børn på fem, tre og et år.

Til daglig bor familien i Ebeltoft.

- Jeg har ikke haft så mange filmprojekter de seneste år, hvor jeg har haft barsel og er gået hjemme ved børnene. Her har jeg blandt andet brugt tid på at nørde med film og forbedre mig. Nu kunne jeg til gengæld heller ikke vente længere med at komme i gang med "Asfalt". Nu skulle det være, siger Charlotte Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce