Annonce
Lokalavisen Lemvig

Sms-fornyelse udgår på biblioteket

En ny app afløser Sms-teknologien på biblioteket. PR-billede
Teknologien er forældet, så lånerne kan i stedet bruge app eller hjemmeside
Annonce

LOKALT: Fra den 1. oktober kan bibliotekets brugere forny deres lånte materialer via en gratis app og ikke via sms som hidtil. Sms-fornyelsen har eksisteret i rigtig mange år, men den nye app "Biblioteket" har overhalet den lidt forældede sms-teknologi.

- Vi følger den teknologiske udvikling i resten af samfundet, hvor nogle ting har deres tid. Fornyelse af lån på sms går galt for mange, og de ender med at skulle betale ærgerlige gebyrer, selv om de troede, de havde fornyet. Det kan de undgå ved at bruge den nye app, siger bibliotekschef Lone Krøgh.

App'en er let at bruge og giver et godt overblik over, hvad man har lånt med hjem, hvornår det skal afleveres, og om en fornyelse af lånet er gået igennem. Med app'en kan man også betale gebyrer med MobilePay, reservere nye materialer og se bibliotekets kulturelle program og åbningstider. Den kan downloades gratis til både Android- og iOS-enheder.

- Vi er klar over, at nogle nok vil komme til at savne sms-løsningen i en periode, fordi de har brugt den i mange år. Men vi regner med, at de fleste vil blive mindst lige så glade for app'en, når de har vænnet sig til den, lyder det fra Lone Krøgh.

Har man af tekniske årsager ikke mulighed for at bruge app'en, kan man i stedet logge ind på bibliotekets hjemmeside med sit cpr-nummer og sin bibliotekspinkode og forny der.

Man er også altid velkommen til at ringe til biblioteket eller møde op og få personalets hjælp til det, ligesom der også er hjælp at hente til at downloade app'en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce