Annonce
Lokalavisen Lemvig

Sneglehuset inviterer til sangaften

Sneglehuset inviterer til sangaften den 2. oktober. I sommer beseøgte 36 børn fra Tjernobyl attraktionen i Thyborøn. Arkivfoto
Annonce

THYBORØN: I juli var det sommerferiebørn fra Tjernobyl, der sang vemodige russiske sange foran Sneglehuset. Nu er der indenfor blandt andet danske sømandsviser på programmet, når Sneglehuset afholder sin første sangaften.

- Vi har haft en fantastisk første turistsæson i Alfreds fine hus, så nu har vi fået mod på at lave en sangaften for lokale her udenfor sæsonen, fortæller forpagter Hanne Mette Kirkedal.

Hanne Mette Kirkedal forklarer, at det på længere sigt er planen at gøre Sneglehuset til et lille kultursted med for eksempel foredrag, musik og sammenkomster. Men det kræver lidt mere plads end der er i øjeblikket, så i første omgang er der lagt op til en hyggelig sangaften i Alfreds smukke sneglesal.

Musik og fællessang styres af Ejvind Haubjerg og Ruth Kirkedal, og ind i mellem bliver der sikkert også plads til gode Thyborøn-historier fra en svunden tid.

I pausen er der kaffe med Sneglehusets efterhånden berømte kringle.

- Ja, her forleden havde vi besøg af 13 mand fra Hjerl Hedes bagerlaug. De havde hørt rygter om vores gode kringle i Holstebro bagt af Raquel, så de lavede lige en studietur herud, fortæller en glad Hanne Mette Kirkedal.

Sangaftenen koster 75 kroner og arrangementet begynder klokken 19.30, onsdag den 2. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce