Annonce
Lokalavisen Lemvig

Sol og Strand støtter velgørende arbejde

Peter Kamp er netop tiltrådt som bureauchef hos Sol og Strand Feriehusudlejning i Vejlby Klit. Han glæder sig over at kunne støtte velgørende arbejde. Pressebillede
Sol og Strand Feriehusudlejning har støttet Lemvig Velgørenhedsselskab med 20.000 kroner. Selskabet uddelte julehjælp til 145 familier.
Annonce

Lemvig: Det vakte stor glæde, da sognepræst og formand for Lemvig Velgørenhedsselskab, Lisbeth Filtenborg, kort før jul modtog beskeden om, at Sol og Strand Feriehusudlejning vil støtte velgørenhedsselskabets arbejde med 20.000 kroner.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sol og Strand Feriehusudlejning.

- Jeg blev utrolig glad, for vi oplever et stort behov for hjælp. Alene den netop overståede jul har vi i samarbejde med Røde Kors uddelt julehjælp til 145 familier, fortæller Lisbeth Filtenborg.

Lemvig Velgørenhedsselskab blev stiftet i 1857 af en lokal sognepræst, og siden har det altid været en af sognets præster, der har stået i spidsen for selskabet. Lisbeth Filtenborg tiltrådte som formand 1. juni 2019, og bestyrelsen består derudover af fem personer, som hvert år i december uddeler julehjælp for 80.000-100.000 kroner.

Annonce

Ansøgninger hele året

- Julehjælpen består af enten et gavekort eller en julekurv og er tilpasset husstandens størrelse. Julehjælpen er vores største aktivitet, men derudover modtager vi en række ansøgninger i løbet af året. Det kan eksempelvis være ansøgning om støtte til sommerhusferie, hjælp til en skoletur, konfirmationshjælp, kontingent til fritidsaktiviteter etc., fortæller Lisbeth Filtenborg.

- Velgørenhedsselskabets støtte har stor betydning for den enkelte familie. Vi oplever ganske stor taknemlighed og glæde og fornemmer, at rynken i panden hos modtagerne glattes ud, siger sognepræsten.

Annonce

Ny chef i Vejlby

Sol og Strand, der på landsplan udlejer og servicerer omkring 6500 privatejede sommerhuse, overgik i 2019 til fondseje med det formål at støtte velgørende organisationer og gode lokale projekter. Bureauchef hos Sol og Strand i Vejlby Klit, Peter Kamp, glæder sig over at kunne støtte velgørenhedsselskabet.

-Det er helt i tråd med vores fondstanke om dels at gøre en forskel for andre og dels at tage aktiv del i udviklingen af det lokalområde, vi er en del af. Udover at vi har doneret 20.000 kroner til velgørenhedsselskabets arbejde, har vi derfor også besluttet at støtte op om arbejdet med at sikre, at der er en købmandsbutik i Vejlby Klit. Det er utrolig vigtigt, at vi har en nærbutik – ikke blot for feriegæsterne men også for områdets sommerhusejere, og derfor er det et projekt, som vi gerne vil bakke op, fortæller Peter Kamp, der tiltrådte som leder af kontoret i Vejlby Klit ved årsskiftet.

-Jeg tyvstartede på kontoret den 1. november og må sige, at jeg føler mig taget godt imod, og jeg nyder at have arbejdsplads her. Jeg har allerede haft flere møder med sommerhusejere, der vil høre mere om udlejning, og jeg fornemmer, at det har stor betydning for sommerhusejerne, at vi nu er ejet af en fond. I kraft af samarbejdet med os støtter de velgørende organisationer og lokale projekter, uden at det går udover deres indtjening, og den tanke tiltaler mange, siger Peter Kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce