Annonce
Lokalavisen Lemvig

Sommerhusejer binder sig ikke til lang aftale

Jeppe Vang Rysgaard: Vi binder ikke længere udlejeren. Pressefoto
Sol & Strand laver nye regler for udlejning for at få flere til at leje sommerhuset ud
Annonce

Vejlby Klit: Udlejningsbureauerne vil meget gerne have flere sommerhuse til udlejning, og nu går Sol & Strand et skridt videre. Derfor kommer der stort set ingen "binding", når man laver nye aftaler om udlejning. Hvor man før bandt en udlejer i halvandet år, vil man fremover kunne opsige en aftale med blot en måneds varsel.

- Vi ved, at det er en stor beslutning at udleje ”sit andet hjem”, og derfor ændrer vi vores politik på området, således at det er muligt at opsige en aftale med blot en måneds varsel, fortæller Jeppe Vang Rysgaard, der er bureauchef på Vejlby Klit-kontoret, der varetager udlejning af sommerhuse i Lemvig Kommune.

- Vi ønsker ikke at binde nogen af en aftale i halvandet år. Det, vi siger, er det, vi mener og agerer efter. Lever vi ikke op til det, vi har stillet en sommerhusejer i udsigt, eller fortryder vedkommende beslutningen om at udleje sit hus, skal det være nemt at komme ud af aftalen igen, forklarer Jeppe Vang Rysgaard.

VisitDenmark søsatte sidste år kampagnen ”Hold liv i Sommerlandet”, der har til formål at øge antallet af udlejningssommerhuse i Danmark. Det nye tiltag fra Sol og Strand har til formål at bakke denne kampagne op. Det har nemlig stor betydning, at flere ønsker at prøve kræfter med udlejning. Ikke blot er der en stor efterspørgsel men samfundsøkonomisk har udlejning af feriehuse stor betydning. Undersøgelser viser, at en feriegæst bruger omkring 750 kroner i døgnet til indkøb i lokale butikker, restaurantbesøg og besøg på attraktioner.

Jeppe Vang Rysgaard håber derfor, at potentielle sommerhusejere vil tage godt imod muligheden for at teste af, hvordan det er at udleje sit feriehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce