Annonce
Lokalavisen Lemvig

Sommerudsalget skydes i gang på søndag

Sommerudsalget starter på søndag i både Thyborøn og Lemvig, og i Thyborøn kombineres shoppingturen ofte med lidt godt fra havet. Arkivfoto
Butikkerne i både Thyborøn og Lemvig frister med mange supergode tilbud, når det store sommerudsalg starter på søndag kl. 10
Annonce

LOKALT: Sommeren er over os - og derfor er det tid til det store sommerudsalg i både Thyborøn og Lemvig. Butikkerne i de to byer har en del restpartier og andre varer, der skal sælges ud med store rabatter henover sommeren for at give plads til nye kollektioner til sensommeren.

Både i Thyborøn og Lemvig starter sommerudsalget kl. 10 - og der er god tradition for, at mange kunder møder op til starten i bestræbelserne på at få del i køtilbuddene. Og så er udsalgsstarten også en dag med tid til hyggeligt samvær, en kop kaffe eller en frokost under shoppingturen rundt til butikkerne.

Butikkerne lokker med masser af gode tilbud til udsalgsstarten på søndag, der i Lemvig er den første af fem søndage, hvor 25 medlemmer af Lemvig Handel har åbent. Arkivfoto
Annonce

Søndagsåbent i begge byer

Mens man i mange år har haft en tradition med, at butikkerne i Thyborøn holder åbent alle søndage henover sommeren til og med første søndag i august, så er det nyt, at butikker i Lemvig holder åbent fem søndage i sommerperioden.

Den første søndag i denne række af fortløbende søndage med åbent i butikkerne er udsalgsstarten, hvor der er åbent fra kl. 10 i mange butikker.

De efterfølgende fire søndage vil 25 medlemmer af Lemvig Handel holde åbent fra kl. 11 til kl. 15 på søndage - og dagligvarebutikkerne har naturligvis andre åbningstider.

- Jeg synes, at det er et stærkt kort at spille ud i jagten på at give både turister og andre gæster i området en rigtig god oplevelse ved at besøge Lemvig. Mange har jo ferie eller holder fri, så der er god tid til at hygge sig og gå på opdagelse i handelslivet, siger event- og handelschef Mai Lindgaard.

Kommer man som turist til området og rykker ind i den lejede feriebolig om lørdagen, så bruger mange søndagen til at få handlet ind og til at tjekke de lokale butikker.

- Man slentrer rundt, nyder en is eller en kop kaffe - og har tid til at shoppe, mener Mai Lindgaard.

Dagligvareforretningerne har i forvejen succes med at holde åbent på søndage.

- Kunderne er jo til stede, og med dette tiltag håber vi på, at områdets gæster lægger en større del af deres handel helt lokalt - og måske kan vi endda tiltrække turister fra områder langs Limfjorden, der ikke holder søndagsåbent, siger Mai Lindgaard.

I løbet af sommeren er der planlagt forskellige aktiviteter på disse søndage. Den 7. juli kommer Lemvig Ungdomsgårds band for at give en koncert på Torvet, hvor der også vil være nogle aktiviteter for de yngste i familien. Og den 14. juli fortsættes med en 112-dag med besøg af brandvæsen, politi og ambulancer med dertilhørende aktiviteter.

- Vort populære bytog starter i øvrigt op mandag den 1. juli - og vægterne vil også være synlige i bybilledet fra uge 28, siger Mai Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce