Annonce
Lokalavisen Lemvig

Spændende at sætte retningen for kommunen

Bent Graversen. Arkivfoto: Benny Gade
Annonce

Lemvig: Om byrådspladsen skal beholdes i mere end én periode har Bent Graversen endnu ikke endeligt besluttet sig for.

- Jeg er meget tilfreds med at sidde i byrådet, men jeg har endnu ikke gjort op med mig selv om, hvorvidt jeg ønsker at genopstille ved valget om knapt to år. Jeg skal blandt andet gøre op med mig selv, hvordan jeg bruger min arbejdstid, og om jeg er indstillet på at bruge halvdelen af den på det politiske arbejde. Jeg skal prioritere, om jeg vil fastholde politikken, eller om jeg vil lægge kræfterne i min egen virksomhed, siger Bent Graversen, der blev én af tre nye Venstre-medlemmer af byrådet ved valget i november 2017.

Han regner med, at han i løbet af det kommende halve år vil tage en beslutning om, hvorvidt han vil fortsætte i lokalpolitikken.

Bent Graversen kalder sine første to år som byrådsmedlem for en spændende tid.

- Det er en spændende opgave at være med til at være med til at være med til at sidde i byrådet og dermed også stå i spidsen for kommunens største arbejdsplads. Det har været spændende at sætte sig ind i en stor organisation og få indsigt i den, siger Bent Graversen.

Som tidligere formand for Lemvigegnens Landboforening har han kendskab til organisatorisk arbejde, og han føler, at der er blevet lyttet til ham fra begyndelsen.

- Jeg synes, vi har en god og åben dialog, og jeg føler der er blevet lyttet til de holdninger og meninger, jeg har fra dag ét. Gennem mit arbejde i organisationer har jeg også været vant til at arbejde i bestyrelser, og derfor har det været nemt at falde ind i arbejdsrytmen, siger han.

Han peger på, at det at være med til at sætte retningen for kommunen er blandt det bedste ved at sidde i byrådet.

- Men det kan somme tider være en udfordring med kommunens arbejdsmetode. Der er mange systemer og principper, der skal overholdes. Det kan være svært, når man arbejder med en enmands-virksomhed, hvor man i det private kan sætte en retning uden at være helt sikker på, at det er den rette. I kommunen skal man være sikker på, at det er den rigtige retning, og det gør somme tider arbejdet tungt, siger Bent Graversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce