Annonce
Lokalavisen Lemvig

Spændende solist til Nytårskoncert

Prinsens Musikkorps kommer igen til nytårskoncert i Harboøre Centeret - og billetsalget starter til Løvfaldsmessen. PR-billede
Prinsens Musikkorps kommer igen til Harboøre Centeret for at give en nytårskoncert. Det sker den 15. januar, og billetsalget starter til Løvfaldsmessen

HARBOØRE: Det er en fast tradition, at Harboøre Centeret får besøg af Prinsens Musikkorps med solister til en nytårskoncert, der altid er en festlig aften. Det bliver denne gang den 15. januar, at man kan opleve musikkorpset i lokalområdet.

Årets solist er Jens Jacob Tychsen. Han blev uddannet på skuespillerskolen ved Århus Teater tilbage i 1998 og strøg herefter i raketfart til København, hvor han blev en fast del af Det Kongelige Teater gennem otte sæsoner. Herefter gik han freelance og har siden spillet med i et utal af teaterforestillinger i alle genre på de københavnske teatre. Som noget af det sidste på scenen kunne man opleve ham som far til syv i skikkelse af Kaptajn Von Trapp i klassikeren "The Sound Of Music" på Det Ny Teater.

Jens Jacobs TV-debut var som seriemorderen "Indianeren" i "Rejseholdet" i 2002 og herefter fulgte flere spændende opgaver i blandt andet Forbrydelsen 2, Sommer og Borgen.

Det store folkelige gennembrud kom i 2013, da Jens Jacob Tychsen sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie Badehotellet. Her viser han for alvor evner ud i komikken og det musiske. Men Jens Jacob Tychsen har også medvirket i en lang række af andre produktioner - både på teatre, i TV-serier, og indtaling af tegnefilm, speakes til reklamer, tv udsendelser og dokumentarfilm. Jens Jacob er en af Danmarks mest brugte stemmer inden for tegnefilm, og er manden bag stemmer som Svampebob Firkant, Mumiefar, Snurre Snup, Kermit, Joe Dalton, Jolly Jumper, Gargamel, Ken i Barbie, Rocket Racoon, Disney’s Herkules og mange, mange flere.

Dirigent er René Bjerregaard Nielsen. Han er født 1976. I 2004 uddannet trompetist samt musikpædagog fra Det Kongelig Danske Musikkonservatorium i København og modtog sideløbende konservatoriestudierne direktionsundervisning ved docent Frans Rasmussen. Ved konkurrence i december 2003 vandt René stillingen som Musikdirigent for Slesvigske Musikkorps der er et af Forsvarets tre tilbageværende professionelle musikkorps. Herved blev han den yngste fastansatte Musikdirigent til dato. Han dirigerede orkestret i Fredericia Teaters anmelderroste opsætninger af Aladdin-the Musical og Den Lille Havfrue - the Musical på Operaen i København. Forestillingerne er blevet set af mere end 200.000 publikummer.

René har været ansat som fast Musikdirigent ved Slesvigske Musikkorps, Prinsens Musikkorps og udover dette, har han engagementer ved Den Kongelige Livgardes Musikkorps, Marinens Musikkorps- Karlskrona,Forsvarets Stabsmusikkorps i Oslo, Sønderjyllands Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester, Aarhus Symfoniorkester samt deltaget ved dirigentkurser i USA, England og Baltikum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce