Annonce
Lokalavisen Lemvig

Spot på sproget for de mindste

Jo tidligere man går i gang med sproget for de små, jo bedre klarer de sig senere i livet. Det er i hvert fald tesen fra bibliotekerne, der har søsat projekt Sprohspor. PR-foto
Annonce

Lemvig: Børn lærer at tale rigtigt ved at høre sproget. Og her kan højtlæsning være en vigtig del. Lemvig Bibliotek indgår derfor nu i et nyt samarbejde, "Bibliotekernes Sprogspor", om at tilbyde et væld af aktivitetstilbud for forældre til børn på 0-7 år.

Bibliotekernes Sprogspor er et nationalt sprogsamarbejde med masser af værktøjer til at stimulere og udvikle sproget, og på hjemmesiden www.sprogsporet.dk kan man finde videoer med sanglege og viden om sproglig udvikling. Der er forslag til gode bøger til de forskellige alderstrin og information om både ordblindhed og stammen.

- Vi glæder os meget til at arbejde med Sprogsporet. Den sprogindsats, der gøres for børn i 0-7 års alderen, er altafgørende for deres videre liv og færden. Alt tyder på, at man ikke kan starte tidligt nok og faktisk skal i gang, før børn overhovedet er begyndt at have et talesprog, siger tovholder Louise Aakær fra Lemvig Bibliotek i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce