Annonce
Lokalavisen Lemvig

Stor sensation af LTH

Jesper Kokholm brændte de to første forsøg fra højrekanten, men scorede herefter på de efterfølgende ni chancer. Foto: Johan Gadegaard
Det undertippede hjemmehold vandt overraskende 35-31 over topholdet Bjerringbro-Silkeborg foran knap 900 begejstrede tilskuere.
Annonce

LEMVIG: - Kan vi skabe lidt spænding i kampen, så er vi tilfredse.

Det var budskabet fra cheftræner Anders Thomsen til 180 medlemmer af erhvervsklubben til spisningen før fredagens opgør mod topholdet fra Bjerringbro-Silkeborg.

På forhånd var hjemmeholdet ikke levnet store chancer for points mod et tophold, der havde vundet de to første turneringskampe i overlegen stil.

De vestjyske underdogs tog dog fusen på alle og vandt kampen med 35-31.

Fredag den 13. forbindes i overtroens verden med uheld, men dette kan man ikke sige, at der ramte Lemvig-Thyborøn Håndbold. Derimod leverede de en kæmpe sensation og slog BSH. Man kan omvendt tolke, om dagen alligevel har sin ret, da Bjerringbro-Silkeborg følte det modsatte.

Anders Thomsens tropper var igennem det meste af første halvleg et skridt foran det stjernespækkede udehold. Dog kunne gæsternes Sebastian Skube efter 26 minutters spil bringe sit mandskab foran med 11-12. Dette var dog BSH’s næstsidste mål i anden halvleg og samtidig sidste gang, at de var foran i kampen.

LTH’erne fik rettet op på resultatet og kunne gå til pause foran med 14-13, hvilket var mere end godkendt. Snakken i halvlegen gik på, at man var godt tilfreds med det, drengene havde vist i første halvleg. De færreste snakkede nok om, det var muligt for LTH at holde føringen til slutningen af kampen, men derimod hvornår gæsterne ville løbe fra hjemmeholdet.

Dette kom dog ikke til at ske, og takket være flot angrebsspil og en forrygende Ronnie Nicolaisen i LTH-målet, der blev kåret til kampens spiller, kunne Lemvig-Thyborøn køre en fortjent, men overraskende sejr hjem mod selveste Bjerringbro-Silkeborg. Slutcifrene lød på 35-31. Der var flotte indsatser over hele linjen, men man kommer ikke udenom højresiden i LTH-angrebet. Jonas Langerhuus og Jesper Kokholm var store trusler mod det passive BSH-forsvar, og de scorede tilsammen over halvdelen af hjemmeholdets mål.

Dertil skal der også nævnes, at Lemvig-Thyborøn spillede en fremragende kamp, og at det sågar er noget af det bedste der nogensinde er set i Arena Vestjylland Forsikring. Dette blev kvitteret med en flot opbakning fra lægterne.

Sejren var de første points i Primo Tours Ligaen i denne sæson og samtidig en perfekt optakt til de næste kampe mod KIF Kolding og Nordsjælland. Det er to kampe, hvor der er ekstremt vigtige point på spil.

Første opgave er på fredag på udebane mod KIF Kolding, og onsdag den 25. september kommer Nordsjælland Håndbold på besøg i Lemvig.

Slutresultat: 35-31 (14-13)

LTH-udvisninger: 2, BSH-udvisninger: 2

LTH-målscorere: Jonas Langerhuus 9 mål, Jesper Kokholm 9 mål, Rasmus Porup 5 mål, Jørgen Rasmussen 4 mål, Christian Holm 4 mål, Pelle Schilling 2 mål og Mathias Porsholdt 2 mål

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce