Annonce
Lokalavisen Lemvig

Sværest at tage beslutninger med følelser involveret

Ellen Mejdahl. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Lemvig: Ellen Mejdahl (V) kan ikke sætte fingeren på et bestemt sted, hvor hun har haft afgørende indflydelse i de to år, hun har siddet i byrådet i Lemvig.

- Det er fælles beslutninger, vi tager, men der er nogle ting, hvor jeg synes, jeg har talt en beslutning i den retning, jeg gerne vil, fordi jeg har haft fingeren på pulsen. Samtidig synes jeg også, at jeg har været med til at stille spørgsmål og på nogle punkter været med til at gøre tingene anderledes i stedet for at gøre, som man plejer, siger Ellen Mejdahl om sine første to år som byrådsmedlem.

Hun peger blandt andet på sit arbejdet i familie- og kulturudvalget, hvor hun i valgperioden har været med til at fordele midlerne til udendørs læringsrum ved de kommunale skoler og daginstitutioner, renoveringen og ombygningen af daginstitutionerne i Lemvig samt planlægningen af den kommende renovering af Lemtorpskolen. Desuden ser hun frem til at arbejde med fremtiden for Lemvig Museum, som er en af de nyeste opgaver på skrivebordet i familie- og kulturudvalget.

Men Ellen Mejdahl peger også på, at nogle af de sværeste beslutninger er dem, hvor der er mennesker og følelser involveret. Det kommer hun i berøring ved gennem hendes plads i børne-og ungeudvalget.

- Det er ikke skønlitteratur, man får ind ad døren, når man er medlem af det udvalg. Her kommer der ofte en meget stor bunke papirer, som skal læses igennem på få dage, før man træffer en beslutning. Og det er hver gang en beslutning, der gælder et barns liv og fremtid. Men det er beslutninger, vi er fælles om i udvalget, som består af to politikere, to psykologer samt en dommer, siger Ellen Mejdahl.

Til gengæld er hun glad for byrådsarbejdet overordnet.

- Det er spændende at være en del af maskinrummet i kommunen og få lov til at give sin mening til kende, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce