Annonce
Lokalavisen Lemvig

Tæppegården rykker rundt

Jørn Hedegaard ses her i for-butikken i Tæppegården, hvor der skal gøres plads til nye varer i forbindelse med moderniseringen. Foto: A.P. Christensen
Forretningen flytter rundt på nogle varegrupper og har gode tilbud på restpartier
Annonce

LEMVIG: Jørn Hedegaard har nu drevet Tæppegården i Lemvig i 23 år - de seneste 14 år som eneejer. For et par år siden startede hans hustru Maria også i forretningen.

- Det har vist sig at være en rigtig god idé, som vi er glade for. Og i øvrigt glæder vi os hver dag over, at vi har nogle dygtige og kompetente medarbejdere i Tæppegården, siger Jørn Hedegaard.

- For fem år siden lavede vi en plan over, hvordan vi kunne tænke os, at forretningen skulle moderniseres. Vi gennemførte for et par år siden nogle forandringer, så nogle varegrupper blev mere synlige - især i for-butikken. Nu kommer så den næste forandring, hvor vi igen rykker rundt på nogle varegrupper, oplyser Jørn Hedegaard.

En af grundene til forandringerne er, at en del af bag-bygningen, der blandt andet rummede lageret, er solgt til en privat borger, der gerne ville have et større hobbyværksted.

- Derfor skulle vi udnytte den resterende del af bygningen endnu bedre, og det er der også mulighed for. Vi skal jo stadig have plads til, at vores montører kan forberede deres arbejde med tilskæring og opmåling af f.eks. tæpper, før de kører ud til kunderne, oplyser Jørn Hedegaard.

Tæppegården blev etableret af Jørns far, Kristian Hedegaard, i samarbejde med Peter Frøjk. Første åbningsdag var den 6. september 1977.

Annonce

Større fokus på boligtekstiler og gardiner

I forbindelse med moderniseringen af Tæppegården ændres der også en anelse ved vareudvalget.

- Vi vil skære lidt ned på nogle varegrupper, mens vi så til gengæld opprioriterer andre ting. Det er vigtigt for mig at understrege, at man fremover fortsat finder alle de småting, som Tæppegården er kendt for. Det ændrer vi ikke ved, men vi vil for eksempel ændre lidt i sortiments-sammensætningen inden for metervarer. Der kommer så mere fokus på gardiner og solafskærmningsprodukter, ligesom vi vil få et større udvalg af boligtekstiler som pyntetæpper. Generelt vil vi desuden med denne forandring i langt højere grad end tidligere kunne præsentere varerne bedre, så kunderne altid får en god oplevelse ved at handle i Tæppegården, siger Jørn Hedegaard.

For at gøre plads til de nye varer kan man lige nu gøre et ekstra godt køb i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce