Annonce
Lokalavisen Lemvig

Tag på pandekagejagt rundt i Lemvig by

Handels- og eventchef Mai Lindgaard: Vi har lavet en coronavenlig happening her i skolebørnenes vinterferie. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Lemvig Handel med aktivitet i vinterferien

Lemvig: På trods af nedlukning og corona-restriktioner er Lemvig Handel på banen med en coronavenlig happening her i skolebørnenes vinterferie.

Og det er tilmed en velsmagende en af slagsen. Det er nemlig pandekagejagt i anledning af, at tirsdag den 16. februar er international pandekagedag. Selvfølgelig skal pandekagen også have sin egen dag på verdensplan. Det manglede da bare.

Pandekagejagten rundt i Lemvig by sker i selskab med Krabben Kalle, der hovedsageligt huserer på de lokale breddegrader, når der er krabbefestival i Lemvig.

Løbet rundt i byens gader begynder ved P.P. Madsen, hvor man får de nødvendige informationer. Så går det rundt til fem poster, og selv om det måske ikke lyder af meget, så kommer man alligevel en del rundt i byen undervejs.

Man ender ved Bjarnes Fisk, hvor man får udleveret genvinsten, hvis man vel at mærke har løst alle fem opgaver. Gevinsten er pandekagemix, så familien kan tage hjem og bag pandekager.

- Der er tale om ubemandede poster rundt i byen, og samtidig er det en lille begivenhed, hvor familien både kan hygge sig undervejs med opgaverne og bagefter, når der skal bages og spises pandekager, siger Mai Lindgaard, der er handels- og eventchef i Lemvig Kommune.

Man kan tage på pandekagejagt tirsdag, onsdag og torsdag i denne uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce