Annonce
Lokalavisen Lemvig

Tag på sjov bogstavleg i byen

Sammen med byens butikker arrangerer Lemvig Handel skattejagt for de yngste i uge 7. Find bogstaverne rundt i byens butikker, få lækre forfriskninger og deltag i konkurrencen om biografbilletter
Annonce

Mega-Outlet: Det er ikke altid sjovt at være barn, når mor og far er ude at shoppe – eller sidder og nyder det på en af byens spisesteder. I hvert fald har de fleste børn så meget krudt bagi, at der gerne må ske noget andet end at vente på ”de gamle”. Derfor laver Lemvig Handel i samarbejde med byens butikker i uge 7 en skattejagt for byens børn.

- I forbindelse med samarbejdet med Lemvig Gymnasiums EUX Business foreslog eleverne, at der skal være noget for familiens yngste, når familien skal på shoppetur. Og det er vi da helt enige i. Det skal være sjovt for alle at tage på Mega-Outlet, så derfor greb vi straks elevernes idé til en skattejagt, fortæller Mai Lindgaard.

Derfor kan alle børn i uge 7 deltage i en bogstavjagt rundt i byens butikker. For at deltage, skal man hente et ”skattekort” i Lemvig Boghandel.

På skattekortet kan man notere de 6 bogstaver, som man finder i byens butikker – og skrive det ord, man mener må være det rigtige svar.

Derefter afleverer man sit skattekort hos Butique Camar – selvfølgelig udfyldt med navn, telefonnummer og adresse.

- Undervejs rundt i byen vil der være forfriskninger til bogstav-jægerne i nogle af butikkerne, så man både kan have det sjovt og få lidt lækkert til ganen, siger Mai Lindgaard.

Blandt alle de rigtige besvarelser bliver der trukket lod om fire gange én biografbillet til Biohuset Lemvig, hvor der i vinterferien også går masser af film for både børn og voksne. Blandt andet Drømmebyggerne, som er en af vinterferiens familiefilm om pigen Minna, der opdager, at drømme er skabt af drømmebyggere.

- Udover skattejagten har Bjarnes Fisk budt ind med tilbud om, at børn spiser gratis, når de er ifølge med en voksen, som spiser i fisketeriaet. Desuden er der FIFA-konkurrence for børn i Sport24. Så alt i alt synes jeg faktisk at der – foruden masser af gode tilbud – er lidt ekstra godt for børnene og børnefamilierne til Mega Outlet. Så det håber vi, at mange vil benytte sig af, siger Mai Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce