Annonce
Lokalavisen Lemvig

Teaterforeningen Limfjorden lancerer kampagne, der skal få flere unge i teatret

Flere i teatret nu end i de seneste 20 år, men der være flere unge blandt publikum, mener Teaterforeningen Limfjorden.
Annonce

Lemvig: - Vi konstaterer, at de unge alt for sjældent opleves som publikum til vores teaterforestillinger.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Teaterkredsen Limfjorden, der nu satser på en særlig indsats for at få kontakt med det unge publikum.

- Vi har iværksat en kampagne, hvor de unge mellem 18 og 30 år kan få to billetter for én billets pris, lyder det fra Teaterkredsen Limfjorden, der henviser til, at en sådan ordning har hjulpet et bredere og yngre publikum på vej andre steder.

Tanken er, at det skal være en økonomisk håndsrækning til studerende for at give dem og en af deres venner en god oplevelse i teatret.

Annonce

Aktuelt for unge

Teaterkredsen Limfjorden betoner, at den allerede har mange teaterforestillinger med en aktuel problematik for unge som eksempelvis forestillingen 24. oktober i Teatersalen i Nr. Nissum.

Det er Teater Svalegangens ”Troen og Ingen”, som handler om sangeren Søren Huss’ pludselige tab af sin kæreste.

Den lokale teaterkreds understreger, at det er de seneste års succes med mange i teatret, der er baggrunden for, at de mange frivillige, der sikrer Teaterkredsen Limfjordens eksistens, nu har fået ekstra kræfter og overskud til kampagnen.

I forbindelse med målet om at nå flere unge glæder man sig tillige over det mangeårige samarbejde med gymnasiet, hvor der hvert år vises en teaterforestilling, ligesom der også samarbejdes med efterskolerne.

Dertil kommer de årlige familieforestillinger samt Lemvig Kommune, der sikrer, at alle børn i skoler og daginstitutioner årligt præsenteres for en teaterforestilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce