Annonce
Lokalavisen Lemvig

Thiele i Lemvig udvider forretningen

Det er nu ganske synligt, at Thiele har lejet nabolokalet og dermed får meget mere plads. Den nye, større optikerforretning åbner en gang i løbet af foråret. Foto: Allan Damgaarrd
Thiele på Torvet i Lemvig har lejet nabolokalet og får næsten dobbelt så meget plads.
Annonce

Lemvig: - Jeg har længe ønsket mig mere plads, så det er dejligt, at det nu kan lade sig gøre, siger Jeannette Rokkjær, der er daglig leder og medindehaver af Thiele Briller & Kontaktlinser på Torvet i Lemvig.

Hun har lejet nabolokalet - dér, hvor brugskunstbutikken Holmsland senest har haft til huse.

Håndværkerne har så småt taget hul på den omfattende renovering, der er nødvendig, før de to lokaler er blevet til ét, sammenhængende lokale.

- Nu er de gået i gang med at slå hul mellem de to lejemål, og så skal begge lokaler ellers renoveres. Jeg tør ikke spå om, hvornår det hele er færdigt, og vi kan præsentere ét samlet lokale. Det vil formentlig ske en gang i løbet af foråret, siger Jeannette Rokkjær, der i denne coronatid er forsigtig med at lægge sig fast på en tidsplan.

Annonce

Begyndte for 38 år siden

Hun har arbejdet i det samme lokale i 38 år - først som medarbejder, senere som medejer og eneejer. Siden januar 2017 har hun været med i kæden Thiele, og hun ejer i dag butikken sammen med Michael Ulsted, der blandt andet er indehaver af Thiele i Holstebro.

- Jeg har en rigtig god beliggenhed her på Torvet, så derfor har jeg aldrig set mig om efter en anden placering. Men pladsen har i lang tid været for trang. Kunderne kommer hurtigt til at stå oven i hinanden, og det er ikke hensigtsmæssigt, hvis man f.eks. skal have en mere fortrolig samtale. Med udvidelsen får jeg nu optimale forhold - jeg får næsten dobbelt så meget plads, siger Jeannette Rokkjær.

Det er Vestjysk Bank, der ejer lokalerne.

Jeannette Rokkjær har i øjeblikket to medarbejdere. Medarbejderstaben skal øges i takt med, at der bliver flere kvadratmeter til rådighed.

- Jeg skal gerne have to medarbejdere mere. Én forholdsvis hurtigt og så yderligere én, når vi er kommet helt på plads i de nye omgivelser, siger Jeannette Rokkjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce