Annonce
Lokalavisen Lemvig

Thyborøn: Oplev iskunst til halv pris og støt brysterne

Lørdag den 3. oktober kan man se iskunst i Thyborøn til halv pris - hele entréindtægten doneres til Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne-kampagne. Pressebillede
I anledning af Lyserød Lørdag giver Iskunsten i Thyborøn entré til halv pris lørdag den 3. oktober og donerer hele beløbet til Støt Brysterne
Annonce

Thyborøn: Et af sommerens store trækplastre i Thyborøn var den nye iskolde udstilling på havnen: Iskunsten.

Tusindvis af mennesker har, siden attraktionen åbnede, lagt vejen forbi - og indehaver af både Iskunsten og JyllandsAkvariet, Michael Madsen, håber, at der også den 3. oktober vil komme rigtig mange gæster. Ikke fordi han vil sikre sig omsætning, men fordi han gerne vil sikre en pæn donation til Støt Brysterne.

- Vi har besluttet at markere Lyserød Lørdag ved at invitere gæsterne ind til halv pris denne dag og samtidig donere hele entre-omsætningen til Støt Brysterne. Det er et supergodt formål: Vi har vel alle haft kræft inde på livet på en eller anden måde; jeg mistede selv en moster til brystkræft for mange år siden. Så det giver på alle måder god mening at bakke op om, siger han og tilføjer, at han virkelig føler, at man kan gøre en forskel ved at støtte indsamlingen til forskning i brystkræft.

- Det er et rimeligt afgrænset område, og jo flere midler, man har til rådighed, desto mere omfattende forskning kan man lave. Og det gør en forskel. Da jeg mistede min moster, døde mange af brystkræft - i dag er man blevet langt bedre til at behandle det og færre dør af det. Jo længere vi kan komme, desto bedre er det - så vi glæder os over at kunne støtte og håber, at mange vil bakke op ved at besøge Iskunsten, siger Michael Madsen.

Annonce

Ny udstilling til november

Iskunsten har til huse midt mellem byens turistattraktioner og havneområdet i det 70 år gamle frysehus. Den unikke maritime udstilling, som man kan opleve netop nu, er lavet af inspirerende isskulpturer, suppleret med spændende lokalhistoriske fortællinger.

- Vi holder åbent frem til begyndelsen af november, så holder vi cirka en uge lukket, hvor vi bygger en ny udstilling op, fortæller Michael Madsen begejstret.

Den nye udstilling tager udgangspunkt i et vintertema, og Michael Madsen drømmer både om isdronninger, kæmpe iskrystaller og et juletema.

- Mange har allerede oplevet den gamle udstilling flere gange og har været meget benovede. Hen over vinteren kommer der en ny udstilling, som forhåbentlig vil begejstre lige så meget. Vi har masser af idéer, og vi glæder os helt vildt, lyder det fra Michael Madsen, som dog i første omgang glæder sig til Lyserød Lørdag den 3. oktober og forhåbentlig mange gæster.

- Vi håber og tror, at mange vil bakke op om indsamlingen, ikke mindst fordi de får en unik oplevelse oveni. På den måde kan vi alle være med til at gøre en forskel. Så vi satser på at kunne sende en pæn pose penge til Støt Brysterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce