Annonce
Lokalavisen Lemvig

Thyborøn Stadion skifter navn

Thyborøn Stadion hedder de to kommende år Min Købmand Arena. Her ses John Nygaard (tv) fra Thyborøn Fritids sponsorudvalg og indehaveren af Min Købmand i Thyborøn, Kim Nederby. Pressebillede
Annonce

Thyborøn: Min Købmand i Thyborøn ved Kim Nederby har tegnet et sponsorat over to år med Thyborøn Fritid, så Thyborøn Stadion de kommende to år kommer til at hedde Min Købmand Arena. Det oplyser Thyborøn Fritid i en pressemeddelelse.

Det betyder meget for Kim Nederby at være med til at støtte foreningerne i byen, og et sponsorat til Thyborøn Fritid lå lige til "højrebenet" for Kim Nederby, som selv har spillet mange kampe for det daværende Thyborøn IF på netop dette stadion i sine år på førsteholdet, der blandt andet bød på spændende lokalopgør mod både Harboøre og Lemvig GF i serie 1.

Det er første gang, at Thyborøn Fritid får et stadionnavn, og formand Dennis Rønn er stolt af det flotte sponsorat på i alt 40.000 kroner - 20.000 kroner pr. år - fra Min Købmand.

Udover sponsoratet fra Min Købmand har Kim Nederby desuden søgt en donation hos KFI Erhvervsdrivende Fond til ungdomsarbejdet i Thyborøn Fritid på 40.000 kroner.

- En donation som denne falder et tørt sted i et år med nedsatte aktiviteter og arrangementer i Thyborøn Fritid på grund af covid-19, fortæller John Nygaard fra Thyborøn Fritids sponsorudvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce