Annonce
112

Tidsforbruget har overrasket

Martha Vrist. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Lemvig: Ved årsskiftet sagde Martha Vrist (V) farvel til sin plads i familie- og kulturudvalget for at koncentrere sig om arbejdet i social- og sundhedsudvalget. Og det var der en klar årsag til.

- Det, der har overrasket mig mest ved det politiske arbejde, er hvor meget tid, det tager. Nu har jeg siddet i to mennesketunge udvalg, hvor vi blandt andet har været på besøg i alle institutioner ud over de normale møder, og det sammen med min arbejdsmæssige situation har gjort, at vi fandt en løsning, hvor jeg sagde farvel til et af mine udvalg. Men det har taget mere tid at være politiker, end jeg var blevet stillet i udsigt, siger Martha Vrist, der til hverdag er direktør for Midtjyske Jernbaner.

Tidsforbruget har dog ikke skræmt hende væk fra byrådsarbejdet. Snarere tværtimod.

- Jeg har helt sikkert mod på at fortsætte med det politiske arbejde også i en kommende valgperiode, hvis jeg ellers har tiden til det. Jeg kan godt lide at arbejde med politik, hvor vi ikke altid er enige og heller ikke skal være det. Men det er spændende at være med til at finde kompromiser, som alle kan leve med. Alt er jo ikke sort-hvidt, og vi er også valgt til at have holdninger. Samtidig er det også spændende at arbejde med det politiske håndværk, hvor man skal arbejde sammen med folk, man ellers er uenige med, men her kommer min ledelseserfaring mig til gode, for det er noget af det, jeg også arbejder med i hverdagen, siger Martha Vrist.

Hun vil ikke sætte en finger på noget, hun har fået gennemført, men hun peger på, at der er et godt samarbejde i de udvalg, hun har siddet i. Der er plads til forskellighed og diskussioner, hvor der samtidig også er stor respekt for hinandens synspunkter, siger hun.

- Samtidig har det også været spændende at følge med i processen omkring det politiske arbejde. Blandt andet har det været spændende at være med til at følge byggeriet af de to nye daginstitutioner i Lemvig, og samtidig kommer dagpleje og vuggestue til at smelte mere sammen, og det er et område, der har stået mit hjerte nært, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce