Annonce
Lokalavisen Lemvig

Trods fremgang - der er stadig plads til flere golfspillere

Golfspillerne i Lemvig er aktive på banen som sjældent før i disse uger. Golftræner Peder Nielsen har netop fejret 25 års jubilæum i klubben og formand Flemming Gade Nielsen fortæller om de glade golfspillere holder afstand i en Corona-tid. Foto: Morten Stricker
Annonce

Lemvig: Selv om knapt 35 nye golfspillere indtil nu i denne sæson har taget golfkørekortet, så er der stadig plads til flere nye medlemmer i Lemvig Golfklub.

- Vi lever i en speciel tid med coronavirus, og det er en del af forklaringen på, at der er en god tilgang af nye golfspillere i vores klub. Vi sørger naturligvis for, at begynderundervisningen foregår efter de retningslinier, som Dansk Golf Union og Sundhedsstyrelsen udstikker, siger formanden for Lemvig Golfklub, Flemming Gade Nielsen.

Senest har 24 nye golfspillere taget golfkørekortet på et weekendkursus.

- Man kan tage sit golfkørekort i et individuelt forløb sammen med veluddannede instruktører, så man kommer godt i gang med sporten. Og det koster kun 1.000 kroner at tage kørekortet, mens man for et tilsvarende beløb kan spille resten af sæsonen på vores fine golfbane, siger formanden.

Corona-situationen har i øvrigt den konsekvens, at mange af golfklubbens medlemmer og mange gæstespillere fra andre klubber har booket tider på Lemvig Golfbane.

- Der er dog fortsat god plads til nye golfspillere i Lemvig, og vi har samtidig en god Pay&Play-bane, hvor man kan øve sig på alle facetter at spillet, siger forretningsfører Bente Knudsen om situationen.

Lemvig Golfklub er også klar til et gensyn med de golfspillere, der har valgt at tage en pause fra spillet.

- Vi ved, at nogle golfspillere af den ene eller den anden grund har valgt at stoppe. Men i klubben står vi klar til at fortælle om mulighederne for at komme i gang igen med nogle favorable tilbud, pointerer Flemming Gade Nielsen.

Han understreger, at golf er en oplagt fritidsinteresse for alle uanset alder og køn og glæder sig over, at mange af klubbens frivillige også står klar til at byde nye medlemmer velkommen.

Der er masser af information at hente på klubbens hjemmeside, ligesom man altid er velkommen til at kontakte klubbens kontor for at høre mere om mulighederne, siger Bente Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce