Annonce
Lokalavisen Lemvig

Tv-journalist Anders Agger signerer sin nye bog i Lemvig Boghandel

Journalist Anders Agger tog orlov fra DR for at skrive samtalebogen "Kærlighed". Lørdag formiddag kan man møde ham i Lemvig Boghandel. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Lemvig: - Det er meget populær bog, så vi er glade for, at Anders Agger har mulighed for at være her en halv times tid lørdag formiddag i sit formentlig travle program, siger indehaveren af Lemvig Boghandel, Lisbeth Nielsen.

Det er lørdag den 12. december kl. 11, at tv-journalisten Anders Agger lægger vejen forbi boghandlen på Torvet i Lemvig.

Det gør han i anledning af den bog, som han netop har udgivet sammen med fotografen Mingo. Titlen er "Kærlighed".

Bogen er udgivet på Politikens Forlag, og forlaget skriver blandt andet om bogen: "Denne bog er et helhjertet forsøg fra tv-journalisten Anders Agger og fotografen Mingo på at inddæmme og beskrive alt det viltre og vanvittige, der sker, når vi forelsker os, og når vi elsker et andet menneske.

Det er en umulig opgave, de har kastet sig ud i. Til gengæld er den fascinerende. Sammen har de to kørt landet rundt for at møde kendte danskere som Renée Toft Simonsen, Tina Dickow og Kjartan Arngrim og endnu flere knapt så kendte danskere. Fælles for bogens medvirkende er, at de er stærke fortællere med stærke fortællinger, som giver læseren en anledning til god, gammeldags eftertanke".

- Vi har allerede solgt mellem 200 og 300 eksemplarer af bogen, så den sælger rigtig godt, siger Lisbeth Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce