Annonce
Lokalavisen Lemvig

Uddeler to legater af 25.000 kroner

Forleden kunne Steen B. Nielsen (tv) og Søren Riis fra Bio-Huset pakke en Thøger Larsen-skulptur ned og sende den retur til Holstebro Museum, hvorfra den var lånt. De arbejder til gengæld stadig på projektet "Himmelkiggeren", der nu har fået 25.000 kroner af Lemvig Handel. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard
Annonce

Lemvig: Lemvig Handel skulle efter planen have holdt generalforsamling tirsdag den 24. marts, men det kan som bekendt ikke lade sig gøre.

Men derfor kan den lokale handelsstandsforening jo godt oplyse, hvem der var tiltænkt uddelinger fra Lemvig Handels såkaldte Forskønnelsespris. Bestyrelsen i Lemvig Handel har nemlig besluttet at uddele to portioner fra prisen i år.

- Det er forholdsvis sjældent, at vi uddeler portioner fra Forskønnelsesprisen, og det hænger sammen med, at det er sjældent, at vi modtager ansøgninger til prisen. Men det har vi gjort i år, så derfor uddeler vi to portioner, siger formanden for Lemvig Handel, Palle Johansen.

Bestyrelsen uddeler to gange 25.000 kroner, og beløbene går til to Lemvig-projekter: Skoleskoven ved Lemtorpskolen og "Himmelkiggeren" ved Bio-Huset.

Initiativtagerne til at give skoleskoven Skolebakkeskoven et tiltrængt løft er forholdsvis langt fremme med deres projekt, mens "Himmelkiggeren" endnu ikke har fast grund under fødderne. Sidstnævnte er et mindre, kreativt område ved Lemvigs biograf, der skal være en hyldest til Lemvig-digteren Thøger Larsen. Her skal billedhuggeren Laila Westergaard, der stammer fra Lemvig, skabe skulpturen "Himmelkiggeren".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce